Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Soňa Skoncová ukázala svoju záhradku: Wau, tak tu by si každý oddýchol
Zdielať na

Soňa Skoncová ukázala svoju záhradku: Wau, tak tu by si každý oddýchol

Zdroj: Instagram/sonaskoncova

Aj vy ste si na balkón vysadili prvé muškáty a pomaly zveľaďujete svoju záhradu? Rovnako sú na tom aj mnohé známe tváre! Moderátorka TV JOJ Soňa Skoncová ukázala svoju modernú záhradku, ktorú by ste medzi ostatnými neprehliadli.

Ak aj vy máte svoju vlastnú záhradku, určite sa ju každú sezónu snažíte zveľaďovať a vylepšovať na nej to, čo sa dá. Moderátorka Topstaru Soňa Skoncová so snúbencom si toto leto užijú v úplne novej záhradke!

Viac inšpirácií pre svoju záhradu nájdete v relácii Nová záhrada v archíve alebo v nedeľu na TV JOJ o 15.50

​Krásna Soňa pred dvoma mesiacmi priviedla na svet svojho vytúženého synčeka, ktorému venuje všetok svoj čas. Kým sa ona stará o Robka, jej partner spoločne s ostatnou rodinu vložili svoje sily do premeny novej záhradky. Žiadnu "socíkovskú chajdu" však nečakajte! Dvojica si v Bojniciach splnila sem o modernej záhrade, ktorá medzi ostatnými zaujme už na prvý pohľad!

Instagram/sonaskoncova

Instagram/sonaskoncova

​Aktuálne sa dokončuje interiér chatky, ktorý bude jednoduchý a funkčný. Soňa má cit pre pekné bývanie a nejaké prezdobené zbytočnosti tu určite nenájdete. Už teraz je jasné, že po dokončení to bude pastva pre oči všetkých, ktorí milujú moderný dizajn.  

Instagram/sonaskoncova

Súvisiace články

Najčítanejšie