Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Obéznej žene sa konečne podarilo schudnúť, no čakal ju ŠOK: Manžel ju štíhlu nechce!
Zdielať na

Obéznej žene sa konečne podarilo schudnúť, no čakal ju ŠOK: Manžel ju štíhlu nechce!

Zdroj: Profimedia

Keď jej nadváha spôsobovala obrovské zdravotné komplikácie, bol to práve jej muž, ktorý jej bol oporou. Namiesto toho, aby bol rád, že je teraz štíhlejšia, krajšia a najmä zdravšia, ju opustil.

Kellie Wilson (34) z Oregonu trpela obezitou už od detstva a s obrovskou nadváhou sa aj vydávala. Jej manžel ju ľúbil takú, aká je a nikdy od nej nežiadal, aby sa menila. Ona naopak po ničom inom netúžila, keďže kilá navyše jej nedovolili normálne a plnohodnotne žiť.

Čo je pri chudnutí účinnejšie, vám prezradí odborník!

Uväznená vo vlastnom tele

Kellie vážila vyše 120 kíl, trpela autoimunitným ochorením lupus, bolela ju chrbtica aj kĺby, na nohách mala opuchy. Ťažkosti jej robili všetky bežné činnosti, pomoc manžela potrebovala neustále, dokonca aj keď musela ísť na toaletu, píše Daily Mail.  

"Väčšinu dňa som ležala, zvládla som urobiť len pár krokov a to iba s pomocou manžela,“ spomína bývalá obézna žena, ktorá takmer všetok čas strávila pre televíziou, jedla a nemala žiaden pohyb. Dolu vodou to išlo aj s jej psychikou a lekár ju varoval, že ak čím skôr nepodstúpi zmenšenie žalúdka a neschudne, dopadne veľmi zle. Kellie vedela, že sama schudnúť nedokáže, preto poslúchla lekára a najskôr podstúpila operačný zákrok.  

Profimedia

Schudla, no prišla o manžela

Kým bola Kellie uväznené kvôli obezite doma, manžel jej bol oporou, pomáhal jej úplne so všetkým a manželstvo im klapalo perfektne. Keď Kellie podstúpila zmenšenie žalúdka a začala meniť svoje nezdravé návyky, bola nesmierne šťastná, že sa jej podarilo schudnúť fantastických 60 kíl.

Vrátila sa jej energia aj chuť do života, ale paradoxne, všetky úspechy a pokroky ju od manžela iba vzďaľovali, až ju nakoniec opustil. Vyhovovalo mu, keď ju mal doma a ona bola na jeho pomoci doslova závislá. Keď si konečne mohli začať užívať život spoločne a plnými dúškami, jednoducho zistil, že to nechce.  

Profimedia

Kellie vie, že sa do nej zaľúbil, keď mala nadváhu a teraz vyzerá inak, no myslí si, že jej vlastné zdravie musí byť na prvom mieste a mal by si to uvedomiť aj on. „Bohužiaľ, rozpadlo sa mi manželstvo, ale ja som nesmierne šťastná, pretože sa konečne cítim vo svojom tele fantasticky po všetkých stránkach,“ hovorí žena, ktorá dnes vyzerá neporovnateľne lepšie ako pred pár mesiacmi. Super premena, nech jej to vydrží!

Profimedia

​Vedeli ste, že schudnúť môžete aj vďaka akupunktúre?

Súvisiace články

Najčítanejšie