Polojasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Ukazujú na ňu prstom, ona by nemenila: TOTO je žena s najväčšími prirodzenými prsiami na svete
Zdielať na

Ukazujú na ňu prstom, ona by nemenila: TOTO je žena s najväčšími prirodzenými prsiami na svete

Zdroj: Profimedia

Kvôli extrémne objemnému hrudníku je stredobodom pozornosti všade, kde sa objaví. Väčšina z nás by na jej mieste asi uvažovala o zmenšení, no ona je spokojná s tým, čo jej príroda nadelila.

Američanka Annie Hawkins Turner (64), ktorá vystupuje pod pseudonymom Norma Stitz, je za najväčšie prirodzené prsia zapísaná dokonca v Guinnessovej knihe rekordov. Jej hrudník má neuveriteľnú veľkosť - 102 ZZZ a každý prsník má okolo 25 kíl!

Nad operáciou nikdy neuvažovala

Pri pohľade na jej obrovské prsia každého určite napadne, že jej musia spôsobovať mnoho komplikácií a väčšina z nás by určite uvažovala o ich chirurgickom zmenšení.

Norma pre Daily Mail priznala, že bola už ako dospievajúce dievča kvôli prsiam šikanovaná a vlastne sa s kritikou a posmievaním denne stretáva aj doteraz. Aj keď vraj chrbticu má v poriadku, veľké prsia jej samozrejme spôsobujú aj iné zdravotné komplikácie, rovnako má problém nájsť vhodné oblečenie a problémom je napríklad aj také šoférovanie.

Matka dvoch dnes už dospelých detí prežívala ťažké obdobie aj po ich narodení, pretože nemohla ani dojčiť. Jej prsia boli také veľké, že neexistovalo nájsť pohodlný a zdravý spôsob, ako bábätko k prsníku priložiť. 

Profimedia

Z hendikepu urobila prednosť

Annie si už roky zarába ako fetiš modelka, úspech dosiahla aj filmami pre dospelých či zverejňovaním odvážnych aktov. Hoci bežný život s obrovským “závažím” na hrudníku nie je vždy jednoduchý, ona tvrdí, že by na svojom výzore v žiadnom prípade nič nemenila.

Snáď jediné, čo ju trápilo, bolo obdobie, keď sa kvôli jej prsiam posmievali jej deťom v škole. Sama totiž veľmi dobre vie, ako dokáže šikana zatočiť s mladým človekom a poznačiť ho na celý život. Našťastie, ona sa naučila byť šťastná a stále zízajúcich ľudí si už jednoducho nevšíma.

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie