Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
O 30 kíl ľahšia Rebel Wilson ukázala FOTO v spodnej bielizni: Neskutočná zmena!
Zdielať na

O 30 kíl ľahšia Rebel Wilson ukázala FOTO v spodnej bielizni: Neskutočná zmena!

Zdroj: Facebook/Rebel Wilson

Populárna austrálska herečka sa pred časom rozhodla pre radikálnu zmenu životosprávy a dnes je z nej úplne iná osoba. Cíti sa neporovnateľne lepšie a tak aj vyzerá!

Rebel Wilson (41) si zo svojej nadváhy nikdy starosti nerobila a dokonca aj vďaka svojmu výzoru získala niekoľko výborných hereckých ponúk. Pred rokom však prišiel zlom a herečka sa predsa len rozhodla, že sa pustí do zmeny a tá jej vyšla na jednotku!

Predtým, ako sa pustila do chudnutia, prijímala okolo 3-tisíc kalórií denne, no po zmene životosprávy to bolo už o polovicu menej. Úplne vylúčila nezdravé jedlá, začala pravidelne cvičiť a zdravo sa stravovať.

Rebel priznala, že v minulosti vyskúšala rôzne diéty, no nikdy sa jej nepodarilo vydržať a udržať si nižšiu váhu. Preto sa tentokrát rozhodla pre rokmi overenú “Mayrovu metódu", pomocou ktorej dosiahla fantastický výsledok, mínus 30 kilogramov!  

Instagram/rebelwilson

Je vidieť, že herečka je nadmieru spokojná a svoje nové telo si užíva dokonca tak, že sa bez problémov ukazuje aj v spodnej sťahovacej bielizni.

Wilson si všimla aj to, že po schudnutí sa k nej aj okolie začalo správať úplne inak, píše yahoo.com.

„Keď ste väčší, väčšinou sa na vás ľudia ani nepozrú, ale teraz, keď som v dobrej kondícii, ľudia mi ponúkajú pomoc, sú ochotnejší, otvárajú mi dvere. A ja sa pýtam, to ostatní ľudia takto zažívajú stále? "

Rebel Wilson vyzerá fantasticky, čo poviete? Držíme jej palce, nech sa jej podarí pri zdravom životnom štýle vydržať!

Instagram/rebelwilson

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Rebel Wilson (@rebelwilson)

Súvisiace články

Najčítanejšie