Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Veľký horoskop na máj: Ryby a Panny, pozor na podvodníkov v láske! Koho čaká úspech?
Zdielať na

Veľký horoskop na máj: Ryby a Panny, pozor na podvodníkov v láske! Koho čaká úspech?

Zdroj: Profimedia

Pre ktoré znamenie bude prichádzajúci piaty mesiac úspešný na poli lásky? Kto si musí dávať pozor na úrazy alebo hnuteľné straty? Zistite hneď, čo si hviezdy pripravili práve pre vaše znamenie!

Na čo sa môžete tešiť, a čoho sa naopak vyvarovať, to všetko nájdete v horoskope na mesiac máj.

Baran

Májový rozjazd je poznať na vnútornom usporiadaní Baranov. Vo svojom vnútri nie ste pevne zakotvení, ľahko sa necháte rozhodiť akoukoľvek zmenou alebo komplikáciou. Napriek Marsu, ktorý je po celý mesiac v nepríjemnej kvadratúre, získate po 4. máji nadhľad. Nenecháte si nič páčiť, s nepriazňou osudu sa bijete ako skutočné dravce. Od 9. mája sa vám začne dariť aj na poli lásky. Nový objav vám celkom vyhovuje!  

Profimedia

Býk

Milí Býci, v piatom mesiaci roka sa vďaka kňažke lásky dočkáte príjemného oživenia programu. Do 8. mája sa nebráňte randeniu. Bodovať budú náprotivky, s ktorými sa poznáte už dlhšiu dobu. Až teraz v nich uvidíte perspektívnu známosť. Ani v ďalšej májovej dekáde sa ale záujem opačného pohlavia nezníži. Tiež pracovná sféra hlási úrodnú pôdu. Do polovice mesiaca sa však musíte vysporiadať s náladovým nadriadeným.  

Blíženci

Hoci vstupujete do náročnejšieho mesiaca, vďaka optimistickému naladeniu si poradíte s každou komplikáciou. Milostné záležitosti ovplyvňujú postavenie Venuše s Neptúnom. Necháte sa ľahko uniesť lichotivými slovami a až za nejakú dobu si uvedomíte, že dotyčný nie je nič pre vás. Na pracovisku si zapisujte všetky dôležité termíny a informácie. Aj keď sa niečo nepodarí, snažíte sa to dať rýchlo do poriadku. 

Profimedia

Rak

Máj sľubuje zrodencom Raka rozprávkový priebeh plný emócií. Singles by mali mať oči na stopkách okolo 12. mája, to Venuša sľubuje inšpiratívnu známosť. Aj v pracovnej sfére sa môžete posunúť na vyššiu priečku. Vďaka prosperujúcemu Jupiteru môžete pomýšľať na vyšší plat aj lepšiu pracovnú pozíciu. Vo finančných záležitostiach radšej neriskujte. Tentoraz by ste mohli prísť o všetko, čo vsadíte do hry.  

Lev

Hlavnou témou nadchádzajúceho mesiaca sú vzťahy. Neutešený citový život vám nedovoľuje zakotviť v prístave trvalého partnerstva. Od 9. mája sa situácia zlepší, rozumiete srdcu a doprajete mu, po čom prahne. Tiež pracovná sféra hlási zlepšenie. Dávate si záležať, aby odvedená práca bola dokonalá od A po Z. Ak hľadáte náplň voľného času, okolo 13. mája sa vám podarí objaviť ideálny koníček.

Profimedia

Panna

Máj začne vďaka kňažke lásky veľmi príjemne. Dopraje lásku plným priehrštím, ale jej štedrosť sa po 9. máji rozplynie. Singles vloží nádej do zlého náprotivku, ktorého životné priority sa s tými ich dosť rozdeľujú. Kým teda vy hľadáte pevný bod, váš nový objav je skôr do vetra. Na pracovisku si dajte pozor na rýchle vyčerpanie. Kladiete na seba vysoké nároky, preto sa vám nedarí podľa predstáv.  

Váhy

Ani v ďalšom mesiaci roka si neodpočiniete. Pracovný kolotoč sa vám začína páčiť, ale nadriadení na vás kladú stále väčšie a väčšie nároky. Od 4. mája vám našťastie praje Merkúr, ktorý cibrí myšlienkové pochody i koncentráciu. Na lásku si musíte počkať do druhej dekády, v ktorej konečne stretnete zaujímavý náprotivok. Okrem milostného spojenia sa bude dariť aj novému priateľstvu. Z koníčkov preferujte osobný rozvoj. 

Profimedia

Škorpión

Milí Škorpióni, májová konštelácia vám umožní siahnuť po hviezdach. Profitujete z príjemného vplyvu Marsu, vďaka ktorému vám nechýba ambícia ani zdravá sebadôvera. Tento velikán sa stará aj o prísun inšpirácie v pracovnej sfére. Najúspešnejšie dni nastávajú okolo 17. mája, kedy sa dokonca črtá aj nemalé obohatenie! V polovici mesiaca vás môže štedro odmeniť tiež kňažka lásky. Očarí vás usmievavá osôbka.  

Strelec

Máj začne zhurta, takže budete musieť zapojiť všetky sily, aby ste s ním udržali krok. V pracovnej oblasti je potrebné vynaložiť väčšie úsilie, nadriadení sa dokonca vyhrážajú znížením mzdy. S financiami bude kríž v polovici mesiaca, kedy by ste mohli prehliadnuť jeden dôležitý detail. Pozor, nech niekomu nesadnete na lep! Ani láska nie je bez poškvrny. Učíte sa tolerancii a pochopeniu vo vzťahu. Všetko má svoj význam!  

Profimedia

Kozorožec

Vývoj tohto mesiaca leží z veľkej časti vo vašich rukách, respektíve hlave. Nepríjemná opozícia Marsu ovplyvňuje pracovné vzťahy. Nenecháte si nič páčiť a bohužiaľ nešetríte úprimnosťou. Hlavne v polovici mája je preto na pracovisku treskúca atmosféra. V hre je dokonca aj vaše pracovné miesto! Na lásku si nájdite čas hneď v prvej dekáde. Výborné budú priateľské väzby, ktoré vám vytrhnú tŕň z päty.  

Vodnár

Prvý máj ešte nebude taká romantika, akú si predstavujete, ale s pribúdajúcim mesiacom sa šance na lásku zvyšujú. Venušin Trigon sľubuje po 9. máji zoznámenie s charizmatickým človekom. Expanduje tiež kariéra! Úspech sa vám doslova lepí na päty a môžete pomýšľať aj na príjemné finančné prilepšenie. Niet divu, že vás po väčšinu mesiaca sprevádza optimistické myslenie. Dôvodov na radosť je veľa.  

Profimedia

Ryby

Náročný štart mesiaca vyburcuje Ryby na to, aby sa nevzdali pri prvom neúspechu. Na pracovisku sa snažíte všetky problémy riešiť, akonáhle vystrčia rožky. Prípadné chyby okamžite odstránite, čo neunikne náročným nadriadeným. S financiami zaobchádzajte opatrne. Rizikové sú pôžičky aj nákladnejšie investície. Singles v máji vsadia na zlého koňa. Našťastie si omyl čoskoro uvedomia a rozchod ich ani nebude mrzieť.

Súvisiace články

Najčítanejšie