Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Párik si našiel dom snov, no vo vnútri ich prekvapila jedna zvláštnosť: Videli ste už niečo také?
Zdielať na

Párik si našiel dom snov, no vo vnútri ich prekvapila jedna zvláštnosť: Videli ste už niečo také?

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

Ak si kupujete starší byt či dom, určite sa vždy nájde niečo, čo vám nevyhovuje a rozhodnete sa to prerobiť podľa svojich predstáv. V tomto prípade to však také jednoduché nebude!

Video Tonyho Shadmana, ktorý na TikToku vystupuje ako @themistershade, má už viac ako 11-miliónov videní. Ste zvedaví, čo ľudí tak zaujalo? Sú to práve netradičné schody v staršom dome, ktorý plánuje kúpiť so svojou manželkou.

Ak túžite po vlastnom bývaní a ste súťaživé typy, určite sa prihláste!

Videli ste už takéto schody?

Párik sa do domu v americkej Columbii zamiloval na prvý pohľad. Trojizbový útulný domček v blízkosti prírody bol presne to, čo hľadali, navyše sa v ňom nachádzalo aj zrekonštruované a priestranné podkrovie. Čo ich však zarazilo, bolo schodisko zvláštneho tvaru, aké nikdy predtým nevideli.

Namiesto klasických schodov je toto schodisko zložené akoby z kociek a každou nohou musíte stúpiť do inej výšky schodu. Hoci to pôsobí poriadne bizarne, ide o unikátny dizajn, ktorý sa najmä v minulosti často využíval v stiesnených priestoroch kvôli úspore miesta. Ide vlastne o “stlačenú” verziu štandardného schodiska, píše magazín ladbible.com. Takémuto schodisku sa dokonca hovorí "čarodejnícke schody," pretože vraj pomáhali vyháňať čarodejnice.

@themistershade

##househunting and we said ##hellno to these ##stairs ##house ##fyp ##comedy

♬ Oh No - Kreepa

 

Ľudia na sociálnej sieti začali pod príspevkom vtipkovať a priznali sa, že by ich tieto schody od kúpy určite odradili. „Neviem si predstaviť, že by som prišiel domov opitý a mal by som vyliezť po týchto schodoch hore,“ napísal jeden z komentujúcich.

Shadman sa na čudné schodisko pýtal aj susedov a tí mu prezradili, že táto oblasť je typická domami s podobnými zvláštnosťami, čo ho hneď zaujalo a pravdepodobne si ho predsa len kúpia. 

Čo poviete na toto zvláštne schodisko vy? Videli ste už niečo podobné?

Súvisiace články

Najčítanejšie