Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Stále sa vám nedarí schudnúť? Halina Pawlowská má pre bacuľky TENTO odkaz!
Zdielať na

Stále sa vám nedarí schudnúť? Halina Pawlowská má pre bacuľky TENTO odkaz!

Zdroj: Profimedia

Ak vás trápia kilá navyše, máte dve možnosti. Buď sa pustíte do chudnutia pomocou zdravej stravy a pravidelného cvičenia, alebo si z oblých kriviek urobíte svoju prednosť, tak, ako aj obľúbená česká scenáristka a spisovateľka.

Obľúbená spisovateľka a humoristka Halina Pawlowská (66) sa za svoju nadváhu nehanbí, čo pravidelne dokazuje aj tým, že si uťahuje sama zo seba. Najnovšie poslala milý odkaz všetkým ľuďom, ktorí majú nadváhu.

Nenechajte si ujsť vtipnú komédiu Zúfalé ženy robia zúfalé veci z pera Haliny Pawlowskej už v sobotu o 22:55 na JOJke!

Vtipkuje v podstate na úplne všetky témy, či už sú to chlapi a manželstvo, rodičovstvo, alebo ženy ako ona, ktoré už o modelkovskej postave dávno ani nesnívajú. Halina si však myslí, že aj ľudia s nadváhou by mali mať vhodné správanie, čo zhrnula do tejto trefnej rýmovačky.

“Když máš navíc kila, tak buď aspoň milá!”

Najvtipnejšie hlášky o chudnutí a diétach

Už pri pohľade na jej korpulentnú postavu je asi každému jasné, že Halina striktne nedodržiava zdravý životný štýl a diétam tiež nefandí. Práve naopak, ľuďom odporúča, aby si život najmä užívali naplno a netrápili sa zbytočnosťami, či nejakým tým kilom navyše.

„Přestaň hýřit, přestaň pít, budeš nudnej, ale fit.“

„Líp je na tom ten, kdo se spustí, než ten, co má život pustý.“

„Nejlepší sport je kafe a dort.“

"Čítala som článok, kde tvrdili, že príznaky stresu sú: nadmerné požívanie potravín, impulzívne nakupovanie a rýchla jazda. Robíte si žarty? Takto si predstavujem perfektný deň! " povedala v minulosti.

A čomu naozaj nerozumie, to sú sťažnosti extrémne štíhlych ľudí. "Chudí ľudia ma fakt štvú! Obzvlášť keď hovoria veci ako: Vieš, ja sa proste niekedy zabudnem najesť... Takto, už som zabudla, kde bývam, kde som zaparkovala auto, alebo napríklad kde som nechala kľúče. Ale nikdy, NIKDY sa nezabudnem najesť. Nemôžete byť úplne v poriadku, ak sa zabudnete najesť, no nie?“ dodala Halina na záver.

Perfektná je, však?

Súvisiace články

Najčítanejšie