Oblačno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Ste hruška, trojuholník alebo presýpacie hodiny? TOTO o vás prezrádza typ postavy
Zdielať na

Ste hruška, trojuholník alebo presýpacie hodiny? TOTO o vás prezrádza typ postavy

Zdroj: Profimedia

Často sa podľa postavy riešia diéty a chudnutie, ale vedeli ste, že tvar vášho tela môže veľa prezradiť aj o vašej osobnosti?

Nájdite si v zozname postavu, ktorá sa najviac podobá na tú vašu a zistite, či to sedí!

Nech už máme akúkoľvek postavu, všetky túžime po plochom brušku!

Typ postavy hruška

Ľudia, ktorí majú telo hruškovitého tvaru, bývajú atraktívni pre opačné pohlavie. Okolie si ich cení za to, akí sú a obdivuje ich, ale oni ale radšej prijímajú komplimenty od svojich blízkych. Na druhú stranu sú vysoko sexuálni a vášniví, ale aj to iba so svojím partnerom. Sú pohodármi a život s nimi je príjemný.  

Typ postavy trojuholník

Títo ľudia bývajú pokojní a veľmi vyrovnaní, potrebujú si udržať kontrolu nad väčšinou situácií. Sú to intelektuáli, ktorí si najskôr situáciu premyslia a až potom konajú. Pre okolie sú atraktívni. Sú tiež veľmi motivovaní, pokiaľ ide o sex, hľadajú rafinované potešenie a experimenty.  

Typ postavy obdĺžnik

Sú to klasickí romantici. Milujú krásne veci a výnimočne krásnych ľudí, ktorí majú šarm a podobný vkus ako oni. Majú vyvážený sexuálny apetít, nie sú ani chladní, ani prehnane lační sexu.  

Typ postavy obrátený trojuholník

Zvlášť muži s týmto typom tela sú veľmi atraktívni, ale pre nich je pozornosť skôr nežiadúca. Sú totiž často introvertní a radi si svoje veci nechávajú pre seba. Sú trochu plachí a cítia sa naozaj trápne, keď im niekto lichotí. Títo ľudia sú vysoko sexuálni.  

Typ postavy presýpacie hodiny

Ľudia, ktorí majú tvar presýpacích hodín, sú považovaní za atraktívnych. Sú veľmi sebavedomí a môžu byť naozaj vyberaví, pokiaľ ide o partnerov. Sú atraktívni aj preto, že sú veľmi nezávislí a neváhajú svoje telesné prednosti využiť k svojmu prospechu. Majú dobre usporiadaný sexuálny život a ako osobnosti môžu skutočne dominovať.  

Typ postavy ovál

Tí, ktorí majú oblý tvar tela, sú zvyčajne veľmi žoviálni, milujúci zábavu a majú veľký zmysel pre humor. Bývajú lojálni a okolie im môže dôverovať. Pre tých, ktorých milujú, sú ochotní obetovať všetko, lásku ale nikdy nepredstierajú.  

Typ postavy diamant  

Ak máte problematický stred tela, nedefinovaný pás a nohy aj vrh sú oproti stredu tela štíhlejšie, patríte medzi introvertné typy. Ľudia s postavou diamant si udržujú odstup a radi žijú sami. Fyzický akt sexu pre nich nemá veľkú váhu a radšej by mali podnetný vzťah, než aby sa vášnivo milovali. Partnerov si hľadajú pomerne zložito, pretože dlho trvá, kým nájdu toho pravého.

Súvisiace články

Najčítanejšie