Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Veľký horoskop na APRÍL: Kto konečne stretne lásku a komu hrozí vyhorenie?
Zdielať na

Veľký horoskop na APRÍL: Kto konečne stretne lásku a komu hrozí vyhorenie?

Zdroj: unsplash.com/eugene-zhyvchik

Ani sme sa nenazdali a už nám končí tretí mesiac v roku. Blíži sa veľkonočné obdobie a mesiac apríl, ktorý bude vraj podľa hviezd plný zmien.

Niektorým znameniam prinesie apríl dlho očakávané šťastie v láske, niektorí si budú musieť viac strážiť svoje fyzické aj psychické zdravie. Čo čaká na vás?

Baran

Aprílová konštelácia vyzerá spočiatku viac ako sľubne. Do 13. 4. Baranom praje kňažka lásky a prináša jeden príjemný zážitok za druhým. Vyžarujete ohromný sexappeal, komunikáciu s opačným pohlavím máte v malíčku. Zamilovanosť môže priniesť bohužiaľ rýchly koniec potom, čo prekuknete skutočnú povahu svojho nového objavu. V zamestnaní počítajte s nezhodami v tíme. Tie vám dokážu vziať posledné zvyšky energie.

Profimedia

Býk

Milí Býci, štvrtý mesiac praje nezadaným, ktorí túžia po láske. Od polovice mesiaca vám svieti Venuša, vďaka ktorej spoznáte naozaj prekvapivého človeka, aj keď kvôli predchádzajúcim zlým skúsenostiam pochybujete, či je táto citová investícia správna. V práci sa nemôžete vymaniť z každodenných povinností. Radi by ste vybočili zo stereotypu, ale ako by vás nadriadení nechceli pustiť k žiadnemu poriadnemu projektu. Húževnatosť vám však nechýba!  

Blíženci

Prioritou sa stáva kariéra. Merkúr s Marsom dodáva Blížencom odvahu, aby skúšali novinky. Dokážete si dať päť a päť dohromady, predvídate a sily investujete len do aktivít, ktoré majú dobré vyhliadky. Napriek pracovným úspechom nebude hrať ani milostný život druhé husle. Nuž, jar je plná iskrenia! Dobrodružné zážitky majú trochu neistú budúcnosť, preto zostávajte obozretní.  

Profimedia

Rak

Aprílový rozjazd nie je pre zrodencov raka žiadny med. Túžite po ukotvení, ale vzťahové vody sú príliš búrlivé. Nezadaným sa do polovice mesiaca nedarí nájsť žiadnu správnu partiu. Nezabúdajte, že zďaleka nie je všetkým dňom koniec! Pracovné záležitosti sú ovplyvnené horšou sústredenosťou. Do 18. 4. vás stojí každá úloha pomerne dosť síl, ale posledná dekáda vám pofúka rany. Ukážete zo seba len to najlepšie.  

Lev

Pre nadchádzajúci mesiac ste si vytiahli eso v podobe priazne samotnej kňažky lásky! Ste ohromne očarujúci, vyžarujete pozitívnu energiu a vábite pohľady širokého okolia. Dokážete si získať sympatie, či už hľadáte priateľov, životnú lásku či obchodného partnera. Len pozor, na akú kartu stavíte. V pracovnom živote ide do 22. apríla všetko hladko. Posledné aprílové dni trochu prekazia šéfove prehnané nároky.  

Profimedia

Panna

Milé Panny, vaše ​​srdce túži po láske, ale do polovice mesiaca nenachádza žiadny ideálny cieľ svojich najvrúcnejších citov. Stretávajú vás letmé známosti, ale vy túžite po spaľujúcej a celoživotnej vášni. Po 14. apríli budú šance na také zoznámenie oveľa lepšie! Posledná aprílová dekáda vylepší aj pracovné skóre. Z neistoty sa dostávate na vyšší level. Úlohám sa zase venujete na sto percent. 

Váhy

Vo štvrtom mesiaci roka by ste potrebovali doliať trochu sebavedomia. Najmä v zamestnaní sa podceňujete a vidíte problémy oveľa väčšie, než v skutočnosti sú. Výsledky vás nakoniec potešia. Chyby riešite promptne a okrem poslednej dekády dobre vychádzate aj s kolegami a nadriadeným. Ako na tom budú milostné príležitosti? Zoznámenie vás neminie, ale u novej známosti by ste si nemali robiť prehnané nádeje.  

Profimedia

Škorpión

Hoci je apríl symbolom zábavy a dobrej nálady, zrodenci Škorpióna bojujú s opačným naladením. Ťažko v sebe prebúdzate radosť z každodenných maličkostí, pri riešení problémov by ste ocenili väčší nadhľad. Do 22. apríla to škrípe nielen v láske, ale aj v pracovnej oblasti. V poslednej dekáde sa to zlepší. Objavujú sa milostné šance a spolu s nimi sa vracia pozitívny pohľad na svet. 

Strelec

Skvelý mesiac čaká na nezadaných Strelcov! Trigon Venuše k vám vábi novú lásku. Do 13. apríla môžete okúzliť náprotivok, na ktorý tajne myslíte. Zato v už existujúcich vzťahoch vznikajú nepríjemné trenice. Šarvátky tentoraz beriete s rezervou a rovnako to bude aj na pracovisku. Nevzdávajte sa vytýčených cieľov, čoskoro zlíznete smotanu.

Profimedia

Kozorožec

Milí Kozorožci, ako by na vás v apríli spadla jarná únava. Až do 18. 4. budete nútení bojovať s úbytkom vitality a energie. Na pracovisku pritom odmietate zvoľniť tempo, naopak si nakladáte väčšiu a väčšiu záťaž. Kvôli tomu bojujete so stresom. Prospeje vám odpočinok, na kariérny rozmach ostane čas v závere mesiaca. V prípade vzťahov nezostáva iné, než počkať do polovice mesiaca, kedy na vás čaká úprimná láska!  

Vodnár

Do 13. apríla si lebedíte v úžasnej konštelácii, ktorá praje najmä láske. Čerstvo zamilovaní si vychutnávajú prvotné oťukávanie, ale vzápätí sa rozhodnú dať prednosť niekomu inému. V práci vám nadšenie vydrží omnoho dlhšie. Do 18. 4. sa snažte zvládnuť tie najnáročnejšie úlohy. Môžete dosiahnuť naozaj vynikajúce výsledky! Potom sa radšej stiahnite z pódia. Hrozia slovné konflikty s nadriadeným aj vyčerpanie.  

Profimedia

Ryby

Aprílové hviezdne konštelácie prinášajú do života Rýb mámenie. Do poslednej aprílovej dekády máte hlavu plnú človeka, ktorý to s vami nemyslí úprimne. Blízki sa vás snažia uchrániť pred sklamaním, verte ich objektívnemu pohľadu! Z milostného rozčarovania  vás nakoniec vytiahne iný náprotivok, a dokonca môže preskočiť aj iskra. Pracovná sféra vyžaduje väčší záprah. Nadriadený požaduje zrýchlenie tempa, stále vám šliape na päty.

Televízia JOJ vám na Veľkú Noc pripravila pestrý program!

Súvisiace články

Najčítanejšie