Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Skončila s diétou a stále nepribrala: Švidraňovej tip, ako schudnúť do starých nohavíc
Zdielať na

Skončila s diétou a stále nepribrala: Švidraňovej tip, ako schudnúť do starých nohavíc

Zdroj: TV JOJ

Jar pomaličky klope na dvere a ak sa cítite unavené a po zime aj o pár kíl ťažšie, vyskúšajte chutné a rýchle menu, ktoré pochádza z kuchyne Barbory Švidraňovej.

Hviezda seriálu Nový život Barbora Švidraňová nikdy nepatrila k ženám, ktoré môžu hocičo zjesť a nikdy nepriberú. Naopak! Po rôznych pokusoch a chudnutí napokon skončila pri proteínovej diéte, ktorá u nej fantasticky zabrala!

​Barbora je o viac ako desať kilogramov štíhlejšia a kilá si dokonca aj po konci striktnej diéty stále udržala! Ako? Zostala verná lowcarb stravovaniu, teda nízkemu príjmu sacharidov. "To znamená žiadna múka (okrem mandľovej, kokosovej, pohánkovej atď.), žiadna ryža, žiadne zemiaky, žiaden cukor, žiadne strukoviny (alebo obmedzene), žiadne ovsené vločky, kravské mlieko aaatď... Áno, je toho veľa, čo sa nesmie. Ale vďaka tomu som zistila, ako pestro sa dá kombinovať z toho zvyšku, ktorý povolený je!" priznala kráska. Čo teda jesť, aby ste sa zasýtili a nepribrali? Tu je jej tip na chutný obed alebo večeru!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa BARBORA ŠVIDRAŇOVÁ (@_basie_)

Ingrediencie:

  • plátkovú slaninku
  • špargľu
  • vajíčko
  • syr parmezán

     na šalát:

  • baby špenát
  • hrubostennú červenú papriku
  • šalátovú uhorku
  • olivový olej
  • tekvicové semienka
  • opražené mandle
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa BARBORA ŠVIDRAŇOVÁ (@_basie_)

Postup:

"Špargľu som mala nálevovú, lebo čerstvú som ešte nezohnala, ale to nevadí. Stačí ju nechať v sitku odkvapkať a trochu vysušiť, aby to nepustilo pri pečení prílizš veľa šťavy. Po štyri kúsky ju obalíte vo vajíčku, potom v najemno nastrúhanom parmezáne a nakoniec obtočíte každý zväzok dvomi plátkami slaninky najužšie ako to pôjde (ja som mala anglickú). Trošku je to piplačka, lebo slizolinka špargľa sa rada kĺže pomedzi prsty. Potom šup na papier na pečenie a do trúby rozohriatej na 180 stupňov cca 15-20min, podľa toho akú chrumkavú máte radi slaninku. Šalát si pripravte ako prvý, jemne ho posoľte, aby pustil šťavu a trochu postál, a šup do bruška!
Asi sa pýtate, že “a toto ma má nasýtiť”? No verte mi, že nadmieru! A na dlhú dobu! A bolo to že brutaaal chutné!" priznala Barbora.

Súvisiace články

Najčítanejšie