Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Milióny ľudí ho už vyskúšali: Odpovedzte v teste na JEDNU otázku, ktorá o vás odhalí šokujúcu pravdu
Zdielať na

Milióny ľudí ho už vyskúšali: Odpovedzte v teste na JEDNU otázku, ktorá o vás odhalí šokujúcu pravdu

Zdroj: Emily Morter/Unsplash

Krátke video jednej mladej ženy videlo už takmer štyri miliónov ľudí po celom svete. Tvrdí v ňom totiž, že tento jednoduchý test odhalí, kto by mohol v sebe mať psychopatické sklony.

Mnohým z nás sa predstava o psychopatovi spája s dnes už kultovou postavou Anthonyho Hopkinsa z Mlčania jahniat. Hoci si ich predstavujeme ako šialencov, realita je mnohokrát iná. Väčšinou sa od normálnych ľudí v ničom neodlišujú a vedú bežný život. Ako ich teda odhaliť?

Vychádzajúca hviezda na Tik Toku prezradila jednoduchý test, ktorý vám napovie, či sa aj vo vás neskrýva kúsok psychopata. Jej video je hitom, keďže je krátke a test môže absolvovať naozaj každý. Ideme na to?

"Teraz si zatvorte oči a predstavte si, že sa prechádzate po temnom lese. Po pár minútach sa vám srdce rozbúši a začnete okolo seba počuť rôzne zvuky, ktoré prichádzajú zo všetkých strán. Náhle za svojím chrbtom počujete a cítite niekoho dych. Otočíte sa čo vidíte?" pýta sa dievča vo videu. 

Na výber máte jednu z týchto odpovedí:

  1. divoké zviera
  2. bledú postavu opačného pohlavia ako ste vy
  3. tieň
  4. psa
  5. nič
  6. obrovského chrobáka
@sophia.boi

Comment or duet your answer! ##psycho ##psychopath ##fyp ##riddle ##riddles ##riddleswithsophia ##forest ##imagine ##creepy ##viral ##blowthisup ##viralvideo

♬ dont take this too seriously - sophia ???

Ktorá z týchto odpovedí môže naznačiť, že máte psychopatické sklony? Neuveríte, ale je to práve pes! Prečo? Psychopati údajne milujú psov, lebo sú poslušní a ľahko ovládateľní. Ako ste obstáli v teste vy? 

Súvisiace články

Najčítanejšie