Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ľudia v potravinách nechápali, keď videli, čo žena robí: Je toto vôbec možné?
Zdielať na

Ľudia v potravinách nechápali, keď videli, čo žena robí: Je toto vôbec možné?

Zdroj: pixabay.com/robinhiggins

Scéna ako vystrihnutá z filmu! Presne toho boli svedkami zákazníci istého supermarketu v Juhoafrickej republike. Je vôbec toto možné?

Celý svet je na pozore pred nebezpečnou juhoafrickou mutáciou koronavírusu. Tá má byť podľa vedcov nebezpečnejšia ako tie, čo vyčíňajú aj u nás. Aj preto všetky štáty robia opatrenia, aby sa práve u nich táto mutácia nerozšírila. Pritom v samotnej Juhoafrickej republike sa niekedy dejú nevídané veci. 

​Jednu z nich natočil zákazník istých potravín. Keď stál v rade, všimol si, že nakupujúca nemala na seba rúško. Pritom tie sú povinné, dokonca od decembra 2020 je nenosenie rúška na verejnosti trestným činom. Ženu okamžite začala riešiť ochranka. Tá ju vyzvala, aby si rúško nasadila, inač bude musieť priestory opustiť. Hoci žena nenamietala, na tvár si nemala čo nasadiť. Rúško totiž so sebou nemala. Na opätovné výzvy ochranky zareagovala naozaj svojsky - priamo v obchode si stiahla nohavičky a nasadila na svoju tvár! Verili by ste, že aj takéto niečo sa vám počas nakupovania môže stať?!

Súvisiace články

Najčítanejšie