Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Od lekára chcela, aby ju vyšetril, no ten ju vždy odbil: TOTO musela spraviť, aby ju konečne začal liečiť!
Zdielať na

Od lekára chcela, aby ju vyšetril, no ten ju vždy odbil: TOTO musela spraviť, aby ju konečne začal liečiť!

Zdroj: Pixabay.com

Aké máte skúsenosti s doktormi? Niektorí sa na nich neustále sťažujú, iní si toho svojho obvodného veľmi pochvaľujú. Neuveríte, čo musela táto žena podstúpiť, aby ju ten jej konečne vyšetril!

Sú to práve lekári, ktorí sú v tejto dobre najviac vyťažení a niektorí jednoducho nestíhajú vyhovieť všetkým. Potom sú tu však aj takí, ktorí sa svoju prácu snažia čo najviac zjednodušiť...

​O svoju skúsenosť sa na sociálnej sieti podelila aj istá žena, ktorá chcela zostať v anonymite. Tá mala už dlhší čas rôzne zdravotné problémy a tušila, že s ňou nie je niečo úplne v poriadku. Vždy, keď navštívila svojho doktora, ten ju odbil s tým, že problémy má preto, lebo je tučná. Pri výške 167 centimetrov totiž vážila 95 kilogramov. Žena sa nemienila vzdať a urobila niečo, čo by od nej len málokto očakával!

Ilustračné foto

Pixabay.com

​"Trvalo mi rok, kým som schudla. Prinútila som sa a podarilo sa mi to, pretože zakaždým, keď som išla k doktorovi, povedal mi, že moje problémy spôsobuje hmotnosť. Kŕče? Môže za to hmotnosť! Chce sa vám celý deň spať? Môže za to hmotnosť! Necítite si prsty, máte migrény, sem-tam si nejaké veci nepamätáte, problémy s rovnováhou? Za všetkým mala byť hmotnosť!" posťažovala sa žena, ktorá dnes váži 61 kilogramov.

​Nie je to tak dávno, čo žena opätovne navštívila lekára, ktorý bol uveličený z jej premeny. Hoci predpokladal, že jej problémy zmizli, omy! Tentoraz ju okamžite poslal na sériu vyšetrení, kde sa zistilo, že naozaj trpí viacerými vážnymi chorobami a museli ju aj operovať... 

Súvisiace články

Najčítanejšie