Jasno
22°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Veľký horoskop na MAREC: Kto stretne osudovú lásku a koho čakajú náročné dni?
Zdielať na

Veľký horoskop na MAREC: Kto stretne osudovú lásku a koho čakajú náročné dni?

Zdroj: Profimedia

Pre ktoré znamenie bude tretí mesiac roka úspešný v láske? Kto si musí dávať pozor na úrazy alebo hnuteľné straty? Na čo sa môžete tešiť, a čoho sa naopak vyvarovať, to si prečítajte v horoskope na mesiac marec!

Čo si hviezdy pripravili pre to vaše znamenie? Zistite to hneď!

Baran

Vstup do ďalšieho mesiaca vyzerá pre zrodencov Barana viac než sľubne. Vďaka Marsu sa od 4. marca ponúka jedna príležitosť na zoznámenie za druhou. Komunikáciu máte v malíčku a vaša nápaditosť nepozná medze. To oceníte aj na pracovnom poli, kde do 14. 3. zbierate isté vavríny. Ani posledná dekáda nie je chudobná na skvelé zážitky. Hviezdy prajú cestovaniu a dodávajú vám silu, aby ste prežili nejaké to dobrodružstvo.  

Profimedia

Býk

Jar klope na dvere a ovplyvní život Býkov viac, ako si vedia predstaviť. Láska vás zasiahne ako blesk z čistého neba. Venuša kráča po celý marec po vašom boku a láka k vám samé príjemné zážitky. Spolu s Uránom prináša osudové zoznámenie! V práci vás také šťastie nečaká. Musíte počítať s komplikáciami kvôli svojmu psychickému rozpoloženiu. Ľahko sa vyčerpáte, zatiaľ čo nadriadený má stále vyššie nároky.

Blíženci

Na začiatku marca si posvietite na milostné vzťahy, v ktorých nie ste zrovna spokojní. Hlavne čerstvé známosti vyčerpali svoju kapacitu a vy sa namiesto pokusu o záchranu rozhodnete pre rozchod. Hviezdy varujú, že vás samota bude čoskoro mrzieť! V profesijnej sfére sa vám do 14. marca celkom darí. Skvele vychádzate s kolegami aj obchodnými partnermi. Následne sa nemusíte zhodnúť s nadriadenými. Pozor na slová!

Profimedia

Rak

V marci sa môžete tešiť na veľkú lásku! Venušin Trigon sľubuje romantiku, ktorá ide pre nezadaných ruka v ruke s novým objavom. V zamestnaní je prvá polovica mesiaca veľmi pokojná. Nenechajte sa však ukolísať, pretože od 14. 3. sa vám naskytne skvelá príležitosť zažiariť. A šéf bude prekvapený tým, aký potenciál ponúkate. Len pozor na rýchly úbytok energie v poslednej dekáde. Nezabúdajte odpočívať.

Lev

Milé Levy, tretí mesiac roka je nabitý spoločenským ruchom. Stretnete zaujímavé tváre, v ktorých blízkosti sa cítite ako doma. Využijete každučkú príležitosť, aby ste nemuseli zostávať osamote. Pracovný život bohužiaľ prináša vrásky na čele. Nie ste si istí, či pôvodné plány vôbec realizovať. Do 14. marca zo sebadôvery upíja Merkúr, v druhej polovici neváhajte zapojiť sa do tímu k ostatným kolegom.

Profimedia

Panna

Zrodencov Panny čaká pomerne náročné obdobie, ktorým nezostáva iné, než ho zvládnuť. V milostnom živote sa vám nič nedarí podľa plánov. Zoznámenie nechajte na neskôr, pretože stretávate samých energetických upírov. Nehľadáte povrchné známosti, ale vážny vzťah. Na pracovisku ste zaskočení rastúcimi požiadavkami vedenia. Nátlak vás dostáva do nepríjemnej pozície a ľahko podľahnete stresu. Nenechajte si zobrať úsmev z tváre.  

Váhy

Marcový program bude mať na život Váh veľký dopad. Predovšetkým pracovná cesta je do polovice marca vymetená hviezdnym úspechom. Ste nesmierne kreatívny, profitujete zo šikovných nápadov a postupujete presne podľa plánu. Nemusíte sa báť negatívnych ruchov. Aj v láske zlíznete smotanu. Milostné dobrodružstvo je na spadnutie! Okolo 20. 3. pozor na únavu, nenechajte sa uhnať stresom a viac odpočívajte.

Profimedia

Škorpión

Aký program čaká v marci Škorpiónov? Venušin Trigon vytvára ideálne podmienky pre zoznamovanie, kedy sľubuje romantiku ako z červenej knižnice. Najlepšie dni pre nájdenie spriaznenej duše prichádza s 12. marcom. V pracovnom živote to je o poznanie dramatickejšie. Nemáte náladu premýšľať, chcete mať prácu rýchlo hotovú. Našťastie počiatočné nechuť nebude trvať dlho a pustíte sa do poriadnej driny.

Strelec

Hlavnou témou tohto mesiaca sa stanú medziľudské vzťahy. Nezadaní Strelci sa rozhodnú, že za každú cenu nájdu človeka, ktorého by mohli milovať. Čím viac tlačíte na pílu, tým menej sa vám v láske darí. Zverte sa do rúk osudu a žite aktívne, nič viac robiť nemusíte. Vyhnete sa sklamaniu i smútku. Na pracovisku sa žiadne veľké zmeny neukazujú, marcová žiadosť o zvýšenie platu nepadne na úrodnú pôdu.

Profimedia

Kozorožec

Marcové konštelácie predstavujú pre zrodencov Kozorožca obrovský prínos. Venuša v úžasnom Sextile s Plutom ovplyvňuje milostný život. Nezadaní stretnú človeka, ktorý je pre nich ako stvorený. Od prvého pohľadu je jasné, že k sebe patríte. Tiež pracovná sféra hlási veľké zmeny k lepšiemu. Od 15. 3. pre vás pracuje prosperujúci Merkúr, ktorý sľubuje kariérny rast. Jeho štedrosť sa prejaví aj na bankovom účte.

Vodnár

Vytiahli ste eso! Marcové konštelácie sľubujú úžasný program plný zážitkov. Mars s Jupiterom prinášajú spoločenské vyžitie. Vďaka nemu môžu nezadaní naraziť na lepšiu polovičku. Najväčšia pravdepodobnosť zblíženia s opačným pohlavím sa ukazuje vďaka štúdiu! Ani pracovná oblasť nestojí bokom vesmírnej priazni. Ťažíte z logického myslenia a robíte pokroky. Vaše nápady sa dajú ľahko zrealizovať.  

Profimedia

Ryby

Kľúčovou témou ďalšieho mesiaca roku sa pre ryby stávajú vzťahy. Na začiatku marca začínate pochybovať, že ešte narazíte na partnera, ktorý za niečo stojí, zo schôdzok prichádzate sklamaní. Pritom Venuša sľubuje, že osudové zoznámenie už je na spadnutie! V pracovnom živote počítajte so záprahom. Dostávate sa do časového stresu a bojíte sa, aby ste všetko stihli. Hlavne viac odpočívajte, zdravie máte len jedno.

Súvisiace články

Najčítanejšie