Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Tormová pre depresie prišla o prácu: To nie je všetko!
Zdielať na

Tormová pre depresie prišla o prácu: To nie je všetko!

Zdroj: Instagram/kristina.tormova

Kristína Tormová sa na sociálnych sieťach často venuje témam, ktoré sú pre mnohých tabu. Jednou z nich je aj depresia, ktorá trápi čoraz viac ľudí...

Niekedy je to jej brucho po dvoch tehotenstvách, inokedy menštruácia, o ktorých na Instagrame bez okolkov píše a odkrýva tak rôzne tabuizované témy. Hoci si niektorí myslia, že Kristína chce takto na seba upozorniť, nie je to  tak. 

​Herečka a spisovateľka sa snaží otvorene hovoriť o veciach, ktoré trápia mnohé ženy, len sa o nich hanbia hovoriť. Chce im dodať odvahu a povedať, že v tom nie sú samy. Jednou z tém je aj depresia, ktorou Kristína pred rokmi trpela. A hoci je veľa herečiek, ktoré sa podobne trápia, len máloktorá o svojich stavoch hovorí na verejnosti. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa kristina tormova (@kristina.tormova)

"Našla som svoj depresívno-kamingaoutový rozhovor. 14 rokov starý... Okrem toho, že som bola kvôli nemu pre veľa ľudí tou, čo sa snaží za každú cenu zaujať, tou psychopatkou, čo nie je normálna...tou, čo jej môže depresia pokaziť kariéru (fakt sa ma to opýtali???...a fakt som aj o prácu prichádzala.)...spustilo to vtedy šialenstvo. Začali sa mi ozývať ľudia, ktorí si to prečítali a hľadali pomoc...nebola...raz mi telefonovala slečna, že sa ide zabiť, ak jej nepomôžem, raz mi volala mama mladého muža, že sa už trikrát pokúsil...že čo má robiť. Hľadala som kontakty na psychológov, aby som mala ľudí kam posielať...komunikovala s nimi...a jednej slečne som aj svedkyňou na svadbe potom bola a jedna malá Kristínka sa volá po mne, lebo som jej mame pomohla..." priznala otvorene Kristína. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa kristina tormova (@kristina.tormova)

Hoci sa o duševnom zdraví čoraz viac hovorí, mnohí odborníci už pár mesiacov bijú na poplach! Práve pandémia, zmena života a úmrtia najbližších extrémne vplývajú na životy množstva ľudí. Ak aj vy máte problém, zverte sa našej psychologičke, ktorá vám pomôže! Viac informácii nájdete na fb prezenu.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie