Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Má 63 rokov a stále nosí oblečenie veľkosti XS: Jej brucho musíte vidieť!
Zdielať na

Má 63 rokov a stále nosí oblečenie veľkosti XS: Jej brucho musíte vidieť!

Zdroj: Instagram

Je vôbec možné, aby žena v jej veku takto vyzerala? Lesley takmer celý svoj život zasvätila cvičeniu a zdravej strave. Výsledok je naozaj neuveriteľný!

Premýšľali ste niekedy nad tým, ako budete vyzerať a čomu sa budete na dôchodku venovať? Pretože Lesley ani po šesťdesiatke neplánuje zľaviť zo svojho tempa. Držať s ňou krok by nezvládli ani mnohé o viac ako polovicu mladšie ženy. 

​Lesley miluje fitnes a cvičenie, ktorému zasvätila svoj profesijný život po štyridsiatke. Na konte má množstvo výhier z rôznych súťaží, stále pracuje ako fitnes trénerka a dokonca má aj svoj vlastný fitnes program, ktorý pomáha ženám chudnúť. Ona sama trénuje päťkrát do týždňa. Aj preto sa aj po šesťdesiatke môže pochváliť telom, ktorý je samý sval! V čom spočíva jej tajomstvo?

Vyšportovaná blondína, ktorá je matkou troch detí, je presvedčená o tom, že formovanie tela sa začína práve v kuchyni. Lesley sa zdravo stravuje a jej potraviny musia byť v top kvalite. Zarobené peniaze radšej utratí za kvalitné suroviny ako kabelky a oblečenie. Jej jedálniček tvoria ryby, chudé mäso, vajíčka, veľa zeleniny a proteínové kokteily. Fitneska je presvedčená o tom, že žena v hociktorom veku môže schudnúť a dobre vyzerať. Stačí zmeniť jedálniček a začať sa hýbať...

S vnučkou a dcérou

Súvisiace články

Najčítanejšie