Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Bývanie podľa horoskopu: Kde sa budete cítiť doma a aký štýl vás vystihuje?
Zdielať na

Bývanie podľa horoskopu: Kde sa budete cítiť doma a aký štýl vás vystihuje?

Zdroj: Profimedia

Všetci máme o bývaní a zariaďovaní nejakú predstavu a každý sa cíti dobre v trochu inom štýle. Čo najviac sedí k vášmu znameniu?

Väčšina z nás trávi teraz vo svojich domácnostiach oveľa viac času a možno aj vy uvažujete, čo by ste mohli zmeniť či vylepšiť vo svojom príbytku, aby ste sa tam cítili čo najlepšie. Možno vám poradia práve hviezdy!

​​

Baran

Dodržiavanie bojového ducha je pre toto znamenie nesmierne dôležitou podmienkou. Baran sa rád ocitne v ťažkých situáciách, z ktorých nie je tak ľahké nájsť cestu von. Nemá záujem žiť v pokoji a byť neustále v komfortnej zóne. Baran dáva prednosť prekonávaní prekážok, preto by si mal pre život zvoliť aktívne a moderné miesta.

Kde sa bude cítiť doma: Írsko, malá a hrdá krajina, pre neho ako stvorená.

Štýl, ktorý mu sadne: Jeho domov zodpovedá tvrdohlavej a húževnatej osobnosti a odráža lásku k sile a nechuť k otáľaniu. Baran je ohnivým znamením, takže má rád materiály kované v peciach, ako sú oceľ a železo. Jeho vkus odráža aj perfekcionistický prístup k práci s drevom, holým betónom, čiernymi alebo kovovými doplnkami.

Býk

Bohatstvo a luxus sú hlavnými podmienkami normálnej existencie Býka. Hľadá sľubné miesta, pretože rád pracuje a zarába peniaze nie na chlieb s maslom, ale aspoň na kaviár. Toto znamenie dáva prednosť estetike a kráse, takže nájde originálne miesta, ktoré sú príjemnou pastvou pre oči.

Kde sa bude cítiť doma: Švajčiarsko, krajina pre tých, ktorí jej rozumejú. Všetko je tu v najvyššej kvalite, upravené a drahé. Teda nie pre každého.

Štýl, ktorý mu sadne: Býk miluje všetko, čo súvisí s prírodou - drsné drevo, drsný kameň, ale miluje aj roztomilé, zmyselné veci, ako sú ružové steny a mramorové dosky. Býci sú veľkorysí a húževnatí, preto by mali kombinovať tieto vlastnosti v interiéri a nemali by zabudnúť naplniť dom čerstvými kvetmi.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Living Room Ideas (@livingroomideas)

Blíženci

Rozmanitosť nie je pre zástupcov tohto znamenia prázdnym slovom. Blíženci rýchlo reagujú na situáciu, šikovne sa prispôsobujú časovým trendom a nikdy neprestanú byť aktívni. Pre Blíženca je najlepšie zvoliť si pre život veľké mestá, kde to žije a pulzuje.

Kde sa bude cítiť doma: India, krajina kontrastov, je pre nich to pravé.

Štýl, ktorý im sadne: Dualita Blížencov ich často vedie vybrať si medzi riešeniami a interiér domu nie je výnimkou. Mali by si teda vybrať to najlepšie z oboch štýlov: staromódny vidiecky dom (sklenené skrinky, keramické umývadlo) a sofistikované moderné prvky (chróm a otvorený priestor).

Rak

Toto znamenie oceňuje tradície, ktoré sa vyvíjali v priebehu storočí. Nezradí svoju kultúru a prostredie. Hlavné veci pre Raka sú úprimnosť, jeho blízki a stálosť. Rak je v depresii, keď je život príliš aktívny, dáva totiž prednosť pokoju a rovnováhe.

Kde sa bude cítiť doma: Dánsko, krajina s drsným podnebím a najšťastnejším národom na svete, ktorému sa hygge a cit pre dizajn vdychuje od narodenia.

Štýl, ktorý mu sadne: Rak miluje útulné a pokojné večery doma. Je najdomáckejší zo všetkých znamení zverokruhu. Príslovie "môj domov je moja pevnosť" je práve o ňom. Škandinávsky štýl založený na koncepte hygge, umenie a pohodlie, to mu vyhovuje. Pohodlné a útulné deky a vankúše, veľa denného svetla a police s obľúbenými knihami by v jeho interiéri nemali chýbať.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ?Hygge Interior Design (@beehygge)

Lev

Levy zbožňujú miesta, kde vládne večná dovolenka, zábava a pozitívna energia. V nudnom a monotónnom útočisku stratí toto znamenie svoje ja. Môže zúfať, keď sa v takom mieste bude snažiť urobiť svet krajším a zaujímavejším.

Kde sa bude cítiť doma: Amerika, krajina so samými naj, miesto, kde sa prezidentom môže stať skutočne každý - a všetci sú tu vítaní.

Štýl, ktorý mu sadne: Keď Lev vstúpi do miestnosti, ľahko ho spoznáte. A keď vstúpite do jeho príbytku, okamžite sa ukáže, kto tu býva. Vnútro môže nepripravenú osobu dokonca šokovať - ​​Lev totiž v interiéri predvádza svoj veľkolepý a odvážny temperament. Miluje žiarivé farby, exotické vzory a výrazné prvky. Milovníci béžovej a pokojných tónov farieb u Leva veľmi neuspejú.

Panna

Nech Panna žije kdekoľvek, vždy nájde dôvody pre nespokojnosť. Je už proste taká. Panna si určite nájde niečo, na čo sa bude sťažovať a zároveň bude neustále bojovať s nedokonalosťou.

Kde sa bude cítiť doma: Singapur, štát a hlavné mesto zároveň - to všetko na priestore menšom ako veľkomesto. Zelené mesto, kde podľa zákona musí byť každá budova v obchodných štvrtiach z 30-tich percent zelená.

Štýl, ktorý im sadne: V krvi Panien prúdi praktický perfekcionizmus - ich analytická myseľ vyžaduje čistý a prehľadný priestor okolo. Pokiaľ ide o domov, je Panna veľmi vyberavá a starostlivá. V interiéri im urobia dobre neutrálne tóny a umenie, ktoré okorení ich zväčša sterilné bývanie.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Noora (@nnnorel)

Váhy

Toto znamenie hľadá priateľské, pozývajúce a atraktívne miesto na život. Váhy oceňujú prírodu a vedia, ako si užiť aj tých najmenších maličkostí. V každej veci nájdu Váhy zrnko krásy a lásky. Táto kvalita im pomáha prispôsobiť sa.

Kde sa budú cítiť doma: Anglicko so špeciálnym humorom, zvláštnou zdvorilosťou, čajom o piatej s trochou puritánskej morálky.

Štýl, ktorý im sadne: Každý miluje Váhy, je to tak jednoduché, sú totiž očarujúce a inteligentné. Tieto vlastnosti najlepšie vystihuje moderný štýl 50. a 60. rokov minulého storočia, dokonalá rovnováha medzi funkčnosťou, dizajnom a pohodlím. Váhy majú rady teplé a tvrdé drevo. Vyberajú si ružové, zlaté a bronzové akcenty a úhľadný nábytok s elegantnými líniami.

Škorpión

Škorpióni sa radi stávajú obeťami okolností. Ak nedostatkov v prostredí, v ktorom bude Škorpión žiť, nie je toľko, alebo dokonca chýbajú, potom to pre podnikavé znamenie nie je problém: vždy nájde miesto, kde uplatniť svoj potenciál negativity a nespokojnosti.

Kde sa bude cítiť doma: Kambodža, krajina úžasná, krásna, plná tajomstiev, s milujúcimi a usmievavými ľuďmi, a tiež krajina plná vojen, genocídy, Červených Khmérov a Pol Potovho režimu. Je to krajina rovnakých kvalít, akými oplýva aj náš milý Škorpión.

Štýl, ktorý mu sadne: Ako najzáhadnejšie znamenie zverokruhu majú Škorpióni nielen akúsi vnútornú silu, ktorá k nim ľudí priťahuje, sú ale tiež veľmi roztomilí. Vyhovovať im teda bude retro štýl s ošumelým drevom a starými textíliami na prvý pohľad vytvárajúci pocit uvoľnenia a vyrovnanosti.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Retro Room (@retroroomadelaide)

Strelec

Strelec, večný dobrodruh a cestovateľ, vždy hľadá dobrodružstvo. Aj na tom najnudnejšom mieste na Zemi nájde niečo, čo by mohol robiť. Nie je pre neho problém spakovať si za pol hodiny svoje veci a navždy opustiť známe miesto.

Kde sa bude cítiť doma: Austrália, krajina, kde je všetko hore nohami. Všetci tu chcú žiť alebo si aspoň užiť starobu. Austrália je kontinent nepretržitého dobrodružstvo. Presne to, čo tak neodolateľne priťahuje všetkých Strelcov.

Štýl, ktorý mu sadne: Strelec má rád v dome malé spomienky na miesta, ktoré navštívil - koberce, kožené doplnky aj tkané deky. Kreatívny neporiadok je jeho doména. Jeho srdce si vyžaduje zmenu, a tak by mal občas prevesiť obrázky, zmeniť textílie, vymaľovať alebo dať nový kabát nábytku.

Kozorožec

Žiadne problémy a ťažkosti nie sú prekážkou pre toto silné a vytrvalé znamenie. Kozorožec bude odolávať systému, ak je to nutné, v prípade potreby bude ako prvý bojovať so živlami, a ak bude vedieť, že ho čaká svetlá budúcnosť, vydrží úplne všetko.

Kde sa bude cítiť doma: Nemecko a všade tam, kde vládne zákon a poriadok, presnosť a čistota.

Štýl, ktorý mu sadne: Symetria, rovnováha a všetko na svojom mieste - len v takom prostredí si môže Kozorožec odpočinúť. Kozorožci sú fanúšikovia tradičného štýlu, ale bez nádychu múzejnej zaprášenosti. Uprednostňujú kvalitný nábytok, vkusné farebné palety a vzory. Kozorožci sa nevyhýbajú ani moderným technológiám a inováciám.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Living Room Decor (@livingroomdecor)

Vodnár

Dôležité pre Vodnára je nájsť zdroj inšpirácie. A je jedno, či pôjde o negatívnu, alebo pozitívnu skúsenosť. Je len dôležité, aby poskytla emócie a zážitky, ktoré Vodnári zase nabijú svojim takmer nekonečným tvorivým potenciálom.

Kde sa bude cítiť doma: Izrael, stáť fungujúci v nepochopiteľnom stave, štát, ktorý nestratil svoju národnú kultúru a napriek všetkému a všetkým bohatne a prekvitá.

Štýl, ktorý mu sadne: Eklektický štýl. Výstrednosť a porušovanie pravidiel sú jeho silnou stránkou. Tiahne k vynaliezavým dizajnom s nostalgickými akcentmi. Nudia ho tradičné vzory, cíti sa dobre, keď sa vzory miešajú. Ani starožitnosti nemusia mať funkčné - potešenie mu prináša už samotný pohľad na krásny predmet.

Ryby

Ryby snívajú o živote v láskavej, jasnej a spravodlivej atmosfére. Naozaj hrôzu pre nich znamená neprekonateľná prekážka. Vždy čakajú zázrak, zásadné zmeny alebo aspoň príchod posla zvestujúceho šťastie a mier v celom vesmíre. Nenúťte ich, aby si dali dole ružové okuliare, sú už jednoducho také.

Kde sa budú cítiť doma: Japonsko. Ostrovný národ, ktorému nikto nerozumie.

Štýl, ktorý im sadne: Námornícky štýl. Zasnené a emotívne Ryby zbožňujú moria a oceány. Takže ich domov by mal mať aspoň niekoľko prvkov v námorníckom štýle. Doma by si mali položiť prútené koberce pieskovej farby, použiť bielo-modré textilné doplnky. Takýto dom sa potom pre Ryby stane bezpečným útočiskom, kam ich loď každý deň rada vpláva.

Súvisiace články

Najčítanejšie