Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dominika Gottová sa po mesiacoch ukázala na verejnosti: Preboha, čo sa jej to stalo?
Zdielať na

Dominika Gottová sa po mesiacoch ukázala na verejnosti: Preboha, čo sa jej to stalo?

Zdroj: Profimedia

Dominika Gottová vie, ako na seba upozorniť. Jedna z dcér Karla Gotta sa po dlhom čase objavila na verejnosti a ľudia neverili, ako vyzerá.

Gottová má za sebou turbulentné mesiace. Jej zážitky a život pravidelne plnia titulky českých novín. Krehká blondína to v živote nikdy nemala ľahké, no zdá sa, že z časti za to môže ja sama.

Dominika údajne priznala závislosť od alkoholu aj tabletiek, pokúsila sa o samovraždu a má aj dlhy. Na životnej pohode jej nepridáva ani nie práve harmonické manželstvo s fínskym hudobníkom Timom, ktoré je zdá sa v troskách. Dominika sa preto z Fínska opäť presťahovala do Česka. Práve tu absolvovala fotenie ako súčasť proma knižky o svojom otcovi, ktorá sa dočká aj pokračovania. Takto oficiálne sa pred objektív fotoaparátu nepostavila od leta 2020. V tom čase štíhla a vysmiata žena pôsobila spokojne a vyrovnane. Dnes je všetko inak!

Dominika Gottová

Profimedia

​Dominika je už na prvý pohľad plnšia a spôsobí smutne a skleslo. Tvár má opuchnutú a miestami až bezduchý výraz. Celkovo pôsobí nezdravým dojmom a vyzerá, že neprežíva najlepšie obdobie vo svojom živote. Ostáva len dúfať, že sa s pomocou rodiny dá dokopy. 

Profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie