Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Počas lockdownu prešla neskutočnou premenou: Učiteľka má postavu snov aj bez diét a trápenia
Zdielať na

Počas lockdownu prešla neskutočnou premenou: Učiteľka má postavu snov aj bez diét a trápenia

Zdroj: Instagram/natalie.hamblin.walker

Tejto žene stačilo šesť mesiacov na to, aby schudla a vypracovala si dokonalú postavu. Nedržala pri tom žiadne diéty, nepočítala kalórie a dokonca sa nevzdala ani obľúbených jedál.

Natalie Hamblin-Walker (33) sa rozhodla, že nútený lockdown kvôli pandémii koronavírusu využije vo svoj prospech. Sympatickej učiteľke zo Sydney sa podarilo zhodiť 12 kíl za šesť mesiacov a perfektne vypracovať postavu. Základom je podľa nej robiť malé zmeny, mať reálny cieľ a nájsť typ pohybu, ktorý vás bude baviť.

Dokonalá postava za 6 mesiacov

Nepravidelné stravovanie, fast foody, sladké jedlá a nedostatok pohybu spôsobili, že Natalie pribrala, výrazne jej ubudla energia a cítila sa často unavená. Keď kvôli koronavírusu nemohla chodiť do práce ani stretávať sa s priateľmi, rozhodla sa, že je ten najlepší čas na zmenu.

Natalie sa rozhodla absolvovať krátky cvičebný program 28 By Sam Wood, ktorý si našla na youtube. Na jej prekvapenie zistila, že cvičenie 28-minútových programov jej ubehlo vždy veľmi rýchlo a cviky boli také jednoduché, že ich mohla robiť v obývačke pri sledovaní televízie. Cvičila poctivo od pondelka do piatku a cez víkend si dopriala čo najviac prirodzeného pohybu v prírode.

;list=PLPRQlKtG3cadzUosOviXpX-iWxfSH5I2M 

Učiteľka začala súčasne robiť malé zmeny vo svojom jedálničku, jedla pravidelne, ale  menšie porcie a snažila sa ku každému jedlu pridávať porciu zeleniny. Natalie sa však nezriekla ani pizze a ďalších jedál, ktoré má rada. Všetko sa však naučila jesť s mierou a kalorickejšie jedlo vyvážila vždy niečím zdravším a nezabúda ani na pravidelný pitný režim.

Natalie sa s malými zmenami podarilo schudnúť a vypracovať si pevnú a súmernú postavu. Dnes váži 61 kilogramov a cíti sa opäť plná energie.

„Nemyslím si, že musia byť všetci úplne štíhli, aby boli zdraví. Fit môžete byť v každom type postavy, dôležité je, aby ste sa vy cítili dobre a spokojne,“ hovorí Natalie, ktorá je skvelým príkladom, že super výsledky môžete dosiahnuť aj doma a dokonca bez prísnych diét a zdĺhavého cvičenia.

Súvisiace články

Najčítanejšie