Oblačno
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Dara Rolins kašle na lockdown a rozdáva úsmevy v Tatrách: Tieto FOTKY Slovákov poriadne nahnevali!
Zdielať na

Dara Rolins kašle na lockdown a rozdáva úsmevy v Tatrách: Tieto FOTKY Slovákov poriadne nahnevali!

Zdroj: Instagram/DR

Zimná dovolenka v našich krásnych horách je pre mnohých práve počas zimných mesiacov samozrejmosťou. Nie však počas pandémie a aktuálne prísneho lockdownu. Nájdu sa aj takí, ktorí si aj teraz dokážu dovolenku v Tatrách do sýtosti vychutnať.

Jednou z nich je aj Dara Rolins, ktorá počas pandémie prišla o hudobné kšefty a rôzne akcie. A tak má dostatok času na zaslúžený relax. Po dovolenke v Dubaji, zamierila do slovenských Tatier.

​A práve tu si naplno užíva krásnu slovenskú prírodu a kopec snehu. "Vyrazila som si do rozprávky, nadýchnuť sa tatranského vzduchu. Prekrásný deň, keď je vám tak "obyčejne" dobre," zverila sa speváčka na Instagrame. Samozrejme pridala aj fotky, na ktorých sa spokojne usmieva a užíva si sladké ničnerobenie. Keďže už dlhé roky žije v Česku, na návštevu Slovenska jej stačil negatívny test a náš tvrdý lockdown sa na ňu nevzťahuje. Hoci žiadne pravidlá neporušila, Slovákov aj tak poriadne nahnevala!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

"Žijem pod Tatrami, ktoré sú súčasťou môjho okresu a nejdem do Tatier kvôli presne takým ľuďom ako ste vy. Lebo keď je zákaz vychádzania mimo okres tak sa natrepú ,,celebrity” do Tatier, lebo pre nich akože nič neplatí. Je to fakt smutné!" vyjadrila sa jedna zo žien, ktoré Daru sleduje. Nebola jediná a mnohí s ňou súhlasili a vyjadrili sa, že v týchto ťažkých časoch, ktoré zažívame, by si podobné fotky mohla nechať pre seba. Po vlne kritiky však Dara priznala, že na Slovensko prišla fotiť fotky do svojho diára a popri práci si skočila aj na prírody. "Nikdy ma nenapadlo, že sa raz budem musieť obhajovať a vysvetľovať prečo som "doma", na Slovensku. Viem, vnímam okolnosti aj fakty, problematiku, zákony, pravidlá atď... Aj v takto zložitej dobe sa ľudia po svete pohybujú, presúvajú. Samozrejme len tí otestovaní, zdraví. Neviem o zákaze, kedy takto vybavená, nemôžem prísť na Slovensko pracovať. Mám v pláne zdržať sa až do nedele, pretože tu fotím sériu fotografií do svojho diára. A ja zrejme prvýkrát v živote cítim tak trochu potupnú potrebu svoj pobyt v zemi, kde mám korene a ešte stále časť rodiny - obhajovať," vyjadrila sa Dara. Čo si o tom myslíte?

Súvisiace články

Najčítanejšie