Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Známa Slovenka má už dosť lockdownu a opatrení: Toto ľuďom robiť nemôžete!
Zdielať na

Známa Slovenka má už dosť lockdownu a opatrení: Toto ľuďom robiť nemôžete!

Zdroj: Instagram

Nové pravidlá počas pandémie sa nie každému darí dodržiavať. Ľudia sú z množstva opatrení unavení a najradšej by sa vrátili k normálnu životu. Jednou z nich je aj Dominika Mirgová.

Atraktívnej speváčky sa pandémia dotkla asi najviac. Rovnako ako mnohým iným spevákov, tento rok zrušili väčšinu koncertov a vystúpení. "...nekoncertovala som, tým pádom mi vypadol hlavný finančný príjem...zatvorila som tanečné štúdio a po 15-tich rokoch som začala mať naozaj strach o svoju kariéru a o to, čo s nami umelcami bude," zverila sa kráska na Instagrame. 

​Počty chorých stále pribúdajú a zatiaľ to vyzerá tak, že na Mirgovej koncerty si fanúšikovia budú musieť ešte chvíľu počkať! Asi každý dúfa, že práve vďaka dodržiavaniu aktuálnych opatrení a očkovaniu sa čoskoro vrátime k normálu. Mirgovej však toto čakanie príde nekonečné a opatrenia nezmyselné, čo sa nebála vyjadriť verejne.

"Po týchto opatreniach sa už vrátime k normálnemu spôsobu života. bla bla. Toto sľubujete už rok! Len nám chcete zalepiť oči. Nemám k tomu lepší názor. Je mi smutno. Samozrejme ma mrzí, do akej formy sa tá pliaga rozrástla, ale toto ľuďom robiť nemôžete," nechala sa počuť. Súhlasíte s ňou?

Súvisiace články

Najčítanejšie