Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Veľký horoskop na január: Pre koho bude začiatok roka úspešný a komu nebudú hviezdy priať?
Zdielať na

Veľký horoskop na január: Pre koho bude začiatok roka úspešný a komu nebudú hviezdy priať?

Zdroj: Profimedia

Pre ktoré znamenie bude prvý mesiac nového roka úspešný v láske a kto si musí dávať pozor na úrazy alebo hnuteľné straty?

Na čo sa môžete tešiť, a čoho sa naopak vyvarovať, to si prečítajte vo vašom horoskope na mesiac január!

Baran

Zrodencov Barana čaká sľubný štart roku 2021. Hviezdy sa dokonca postarajú o to, aby ste dodržali všetky svoje predsavzatia. Medziľudské vzťahy vyzerajú prívetivo a nezadaní sa vyhrievajú v priazni opačného pohlavia. Prvý týždeň bude z hľadiska milostných príležitostí veľmi bohatý, potom vrtkavá Venuša zamieša kartami. V pracovnej sfére sa môžu objavovať trenice s nadriadeným. Trvá, než začnete rešpektovať jeho príkazy.  

Profimedia

Býk

Milí Býci, aký bude prvý mesiac nového roka? Kľúčovým hráčom je pre vás rovnako ako pre Baranov planéta Venuša. Je na čase popracovať na nízkom sebavedomí, ktoré zasahuje pracovnú aj milostnú sféru. Nestresujte sa vecami, s ktorými nemôžete nič urobiť, pozornosť sústreďte na dobré vzťahy s nadriadenými, tie sa v druhej dekáde dostávajú na šikmú plochu. V hre je dokonca vyhadzov aj strata väčšieho finančného obnosu, tak pozor na to. Vynahradíte si to úspechmi na poli milostnom, vyzerá to, že aj na nezadaných sa konečne usmeje šťastie v podobe toho pravého / tej pravej.

Blíženci

Prvé týždne ďalšieho roka sa budú odohrávať v kariérnej rovine. Vynikajúce vyhliadky pre pracovný rozmach sa vám otvárajú jednak vďaka nápomocnej povahe, jednak vplyvom ohromnej ​​ctižiadosti. Urobíte maximum pre dosiahnutie tých najlepších výsledkov. Ani milostný život nehrá druhé husle. Opačné pohlavie je vašou maličkosťou doslova očarované. Šťastné dni pre lásku aj financie nastávajú najmä okolo 15. januára.  

Profimedia

Rak

Nezadaní Raci potrebujú k spokojnosti spriaznenú dušu, ktorú im aktuálna konštelácia môže sľúbiť. Zoznamujete sa jedna báseň! V existujúcom vzťahu bohužiaľ taká súhra nevládne. Mrzí vás, že drahá polovička nechápe vaše pocity a potreby. Našťastie ide o chvíľkové nepohodlie. V zamestnaní sa trochu zapotíte, ale za námahu príde zaslúžená odmena v podobe kariérneho posunu i finančných bonusov.  

Lev

Vstup do nového roka bude pre Levov hladkým vplávaním. Prvý týždeň prebieha v pokojnom duchu, aby ho 6. januára vystriedala rošáda v milostnom živote. Hlavne čerstvé vzťahy dostávajú trhliny a zdá sa vám, že nový náprotivok je málo akčný. V druhej dekáde prichádza tiež horšia mentálna kondícia a vaša preťažená myseľ sa zle koncentruje na prácu. Pozor, aby to niekto nevyužil pri uzatváraní obchodu!

Profimedia

Panna

Milé Panny, z nového roka máte zmiešané pocity a jeho štart sa vám nezdá práve ideálny. Hneď 8. 1. si zlepšíte chuť, pretože harmonický Trigon Venuše zachraňuje, čo sa dá. Milostné vzťahy prekvitajú, poddajte sa tomu a nebojte sa toľko, pretože tentoraz ste narazili na hotový poklad! V zamestnaní odvádzate skvelú prácu, ktorú si vážia kolegovia aj vedenie. Vďaka svojim skúsenostiam sa stávate nekorunovaným vodcom kolektívu. Vo vzduchu visí aj finančné prilepšenie.  

Váhy

Do nového roka skočíte rovnými nohami. Hektický program sa týka predovšetkým pracovnej sféry, kde sa na chvíľku nezastavíte. Hoci na vás dotiera stres, nenechajte sa zahnať do kúta. Od 8. januára sa konštalácie zlomí a začne súkromná cesta ku hviezdam. Láska a vzťahy sú v druhej polovici mesiaca háklivou témou. Ak ste nezadaní, zapozeráte sa do niekoho, kto stojí len o priateľstvo. Ani to však nemusí byť zlá voľba, uvidíte!

Profimedia

Škorpión

Zadaní Škorpióni pocítia na začiatku roka potrebu vyjasniť si s partnerom niektoré záležitosti. Nebaví vás neustále hľadať kompromisy či dokonca cúvať zo svojich pozícií. Singles oproti tomu čaká nový románik, ktorý Venuša sľubuje už okolo 8. januára! Ako to bude vyzerať po pracovnej stránke? Prvý týždeň ide všetko hladko, ale od 7. 1. bude náhle vaša sebadôvera ubúdať. Kvôli tomu ste neistí aj v práci, ale v podstate sa nemáte čoho obávať.  

Strelec

Do nového roka vstúpite s romantickou náladou a na svet hľadíte skrz ružové okuliare. Bohužiaľ sa vám zdá, že okolie vám šťastie v láske nepraje. Vplyvom Venuše nechcete počuť kritické slová a radšej žijete vo vlastnom svete. Skúste byť vnímavejší k tomu, čo hovorí rodina alebo priatelia. Pracovné záležitosti sú oproti tomu fantastické! Vaše nápady majú úspech, sľubujú finančný prínos aj kariérny posun.

Profimedia

Kozorožec

Ak sa v novom roku tešíte na randenie, počkajte do 8. januára. Do tej doby si vás všímajú samí nevhodní nápadníci. Verte, že si nakoniec v láske užijete ešte veľa zábavy a nič vám neutečie. Tiež pracovná sféra otvára 6. 1. skvelé možnosti. Neváhajte sa prihlásiť o nový projekt alebo prácu navyše. Odolávate stresu a energie máte na rozdávanie. So založenými rukami by ste sa nudili.  

Vodnár

Milí Vodár, do roku 2021 vstúpite s chuťou rebelovať. Robí vám problém rešpektovať autority a prispôsobovať sa príkazom. Od 8. januára si kvôli tomu komplikujete situáciu v zamestnaní. Našťastie dokážete zastaviť skôr, než by nebolo cesty späť. Tiež milostný život hlási ťažkosti. Páry, ktoré sa v poslednej dobe stretávajú s hádkami, sa možno rozhodnú pre rozchod. Cítite, že na vás čaká niekto lepší, a bude pre vás ťažké zotrvať v súčasnej pozícii.   

Profimedia

Ryby

Prvý januárový týždeň je ešte poznačený záťažovou konštaláciou, ktorá ovplyvňuje medziľudské vzťahy aj profesijné záležitosti. Okolo 8. januára sa všetko zlepší. Začnete sa na svet pozerať veselejšími očami. Hviezdy sľubujú nezadaným Rybám príjemné rande. Zostane aj dostatočný priestor na kontakt s priateľmi a rodinou. Hviezdy zase otvárajú štedrú ruku, bolo by dobré urobiť niečo užitočné aj pre svoj kariérny rast.

Súvisiace články

Najčítanejšie