Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
S matkou a exmanželkou je v karanténe takmer 10 mesiacov: Ich fotky sú hitom internetu!
Zdielať na

S matkou a exmanželkou je v karanténe takmer 10 mesiacov: Ich fotky sú hitom internetu!

Zdroj: Instagram/neilochka

Malo to byť iba pár týždňov, no situácia sa zmenila a táto trojica sa delí o spoločnú domácnosť už celé mesiace. Humor im to našťastie pomohol zvládnuť.

Známy fotograf a scenárista Neil Kramer zostal doslova uväznený v dvojizbovom byte v newyorskom Queense so svojou bývalou manželkou Sophiou a 86-ročnou matkou Elaine.

Situácia sa vyvinula tak, že namiesto pár týždňov, museli zostať spolu takmer desať mesiacov. Neil sa rozhodol, že túto paradoxnú situáciu sa pokúsi zachytiť prostredníctvom výstižných fotografií a urobil dobre. Teraz sa na nich zabáva celý svet.

Pandémia koronavírusu zmenila životy ľudí po celom svete, mnohí sa ocitli v ťažkých a náročných životných situáciách. Ani táto nezvyčajná trojica netušila, že zostane pod jednou strechou takú dlhú dobu. 

Neilova bývalá manželka mala zostať v byte svojho ex, kde žil so svojou mamou iba pár týždňov, kým sa ukončia prerábky v jej novom byte, ale kvôli zhoršujúcej sa pandemickej situácii sa jej pobyt v ich domácnosti výrazne predĺžil.

Neil sa priznal, že fotografovať sa so ženami, ktoré pozná najlepšie, je oveľa ťažšie, ako fotenie neznámych ľudí. Zároveň však dodal, že to bol dobrý spôsob, ako sa od tejto bizarnej situácie odreagovať a zobrať to celé s humorom. „Pravda je taká, že sme sa všetci naučili viac sa prispôsobovať a naše vzťahy sa dokonca zlepšili,“ cituje fotografa denník Today, ktorému prezradil aj to, že jeho mama sa z tejto situácie dokonca tešila, lebo mala pri sebe neustále spoločnosť a nikdy sa nenudila.

Perfektní sú, čo poviete? Ktovie, možno sa exmanželia nakoniec dajú opäť dokopy!

 

Súvisiace články

Najčítanejšie