Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Keď začala spievať, ľudia nechápali: TOP vianočný HIT v podaní pouličnej speváčky vás dostane
Zdielať na

Keď začala spievať, ľudia nechápali: TOP vianočný HIT v podaní pouličnej speváčky vás dostane

Zdroj: Instagram/alliesherlock

Mladú umelkyňu so zlatom v hrdle preslávili práve neskutočné pouličné vystúpenia, vďaka ktorým je dnes hviezdou sociálnych sietí a všimli si ju aj mnohí svetoví speváci.

Allie Sherlock sa už pred pár rokmi preslávila vystupovaním na ulici, kde sa jej výnimočný hlas jednoducho nedal prehliadnuť.

Vypočujte si celú pieseň vo videu:

;feature=emb_title

Hoci má stále iba 15 rokov, no pozná ju už celý svet a hoci by si mohla z ponúk vyberať, stále ju najviac baví postaviť sa s gitarou na ulicu a rozbaliť to na plné pecky.

Allie sa sama doprevádza na gitare a ide jej to veľmi dobre, no občas vystupuje aj s celou kapelou. Najnovšie zabodovala snáď najznámejším vianočným hitom všetkým čias - Last Christmas od skupiny Wham. Ak vám náhodou táto pesnička už ide hore krkom, dajte jej šancu! V podaní tejto mladučkej speváčky dostala celkom iný a modernejší rozmer a zaručene sa vám zapáči!

Tušili ste, že od premiéry tohto slávneho hitu a rovnako aj klipu ubehlo už neuveriteľných 36 rokov? Táto skladba má síce nespočetné množstvo coververzií, no trúfame si povedať, že táto patrí medzi tie najvydarenejšie. Ktovie, čo by na ňu povedal sám George Michael. Ako sa páči vám?

Súvisiace články

Najčítanejšie