Oblačno
16°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Nechce sa vám do balenia vianočných darčekov? S týmto geniálnym trikom si TO užijete
Zdielať na

Nechce sa vám do balenia vianočných darčekov? S týmto geniálnym trikom si TO užijete

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

Aj vy odsúvate balenie darčekov na poslednú chvíľu? Vyskúšajte tento šikovný zlepšovák, ktorý si mnohé ženy nevedia vynachváliť!

Chystáte sa ešte upratať, piecť, či sa už začínate variť vianočnú kapustnicu? Možno máte už všetko hotové a zostalo vám akurát balenie darčekov, do čoho sa vám až tak veľmi nechce. Ukážeme vám, ako si z balenia darčekov urobiť zábavu, dokonca si oddýchnete a ani náhodou vás nebude bolieť chrbát ako zvyčajne!

Super TRIK na balenie darčekov

Jedna mamička zdieľala na sociálnej sieti perfektný spôsob, ako zabaliť desiatky darčekov bez toho, aby vás bolel chrbát a nohy od sedenia na podlahe. Vyskúšajte ho tiež a odteraz bude pre vás táto činnosť hračka!

Mnoho z nás balí vianočné darčeky na podlahe, čo sa nezaobíde bez uboleného chrbta a stŕpnutých nôh. Ide to však aj inak! Vyskúšajte tento trik, ktorý sa stal v týchto dňoch hitom sociálnych sietí. Potrebujete k nemu jedinú pomôcku, ktorú máte určite doma – žehliacu dosku! Ako na to?

Facebook/FAMILY LOCKDOWN TIPS &amp

Žehliacu dosku si prisuňte k pohovke a znížte ju tak, aby sa vám na nej dobre pracovalo zo sediacej polohy. Pustite si obľúbený film, nalejte si pohár dobrého vínka a dajte sa do toho! Uvidíte, že keď si to raz vyskúšate, už nikdy to nebudete robiť inak, je to perfektné, už žiadny boľavý chrbát!

 

Súvisiace články

Najčítanejšie