Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Matka 3 detí Tormová pre koronavírus urobila radikálne rozhodnutie: Slovenky sú z nej nadšené!
Zdielať na

Matka 3 detí Tormová pre koronavírus urobila radikálne rozhodnutie: Slovenky sú z nej nadšené!

Zdroj: Instagram/kristina.tormova

Od zajtra sa na Slovensku opäť začína zákaz vychádzania, ktorý má jediný cieľ - znížiť rýchlo rastúci počet chorých. Svoj osobný lockdown už dlhé mesiace prežíva aj Kristína Tormová...

Asi  mnohí už pred pár týždňami tušili, že tohtoročné Vianoce budú úplne iné, ako sme boli doteraz zvyknutí. Masívny nárast chorých prinútil vládu vyhlásiť lockdown. Ten svoj osobný už dlhé mesiace zažíva aj herečka a spisovateľka Kristína Tormová. 

"Máme náš osobný lockdown, lebo to považujem za múdre. Až na zopár výnimiek máme lockdown od marca. Nevadí mi to. Cítim sa slobodná. Cítila by som sa neslobodná, keby som zbytočne ohrozovala seba, blízkych, či iných neznámych ľudí. Bola som 4x v karanténe a bolo to pomerne otravné, ale bodaj by sa nikdy nič horšie nestalo..." priznala otvorene Kristína.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa kristina tormova (@kristina.tormova)

Netreba zabúdať ani na množstvo pacientov, ktorí sú v nemocniciach a vysilených zdravotníkov, ktorí melú z posledného. "...lebo mám priateľov lekárov a sestry a veľmi si ich vážim. Vážim si ich prácu a viem, že nevládzu, a to najťažšie ich ešte len čaká...lebo moje fungovanie nie je o prechádzkach po nákupných centrách. Vianoce nie sú o tom, že treba “niečo” kúpiť, len aby bolo. Ak niečo naozaj niečo potrebujem, objednám to online…ja všetko mám, lebo som už rok tušila, že asi budú Vianoce. Vedma!" pokračuje Kristína, ktorá počas ostatných mesiacov, ktoré máme za sebou všetci, sa snaží verejnosť motivovať, aby dodržovali pravidlá a uprednostnili blaho spoločnosti pred tým osobným. S jej názorom súhlasia stovky Sloveniek, ktoré jej na Instagrame vyjadrili podporu a našli sa v jej slovách. Súhlasíte s ňou aj vy?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa kristina tormova (@kristina.tormova)

Súvisiace články

Najčítanejšie