Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Veľký horoskop na december: Čo vás prekvapí aj poteší v poslednom mesiaci roka?
Zdielať na

Veľký horoskop na december: Čo vás prekvapí aj poteší v poslednom mesiaci roka?

Zdroj: Profimedia

Pre koho bude advent zázračný a kto bude len prežívať? Zistite hneď, čo si pre vás pripravili hviezdy!

Pre ktoré znamenie bude posledný mesiac tohto roka úspešný na poli lásky? Kto si musí dávať pozor na úrazy alebo hnuteľné straty? Odpovede nájdete vo vašom horoskope na mesiac december.

Baran

Posledný mesiac roka je pre zrodencov Barana o hľadaní životnej spokojnosti. Unavuje vás honba za dobrodružstvom, kedy sa snažíte nájsť toho najlepšieho životného druha, najlukratívnejšie zamestnanie alebo najoriginálnejší koníček. Vo chvíli, keď rezignujete, vám vesmír začne do života sám posielať skvelé možnosti. V polovici decembra sa vďaka nebývalej priazni hviezd dostávate do blízkosti sympatického človeka, tak si to užite a vaše vianočné sviatky budú plné lásky!  

Býk

Zadaní Býci riešia nedôveru vo vzťahu. Váš miláčik by vás najradšej strážil na každom kroku, čo vás oprávnene zväzuje. Jeho žiarlenie sa vyrieši okolo 14. decembra. Singles si na novú lásku musia počkať do poslednej dekády, zdá sa, že vám rok 2020 chystá zamilovaný darček pod stromček! Ani v práci to nie je márne. Maximum povinností sa pokúste stihnúť v prvej polovici mesiaca. Potom už vám to nepôjde tak hladko. Aj keď všetko nestihnete, ako ste si predstavovali, tohtoročné Vianoce pre vás budú krásnymi sviatkami, tak si ich vychutnajte!

Blíženci

Posledný mesiac roka si nezadaní Blíženci užívajú so všetkým. Konečne sa prestanete brániť tomu, čo vám vesmír ponúka, a plnou náručou si vychutnávate všetky príjemnosti sveta! Vo vzťahu však taká pohodová atmosféra nevládne. Najväčšie nezhody panujú kvôli odlišným pohľadom na financie. Zatiaľ čo vy držíte úspory pod kontrolou, váš miláčik utráca. Do 20. decembra bude tiež náročnejšie vyjsť po dobrom s nadriadeným. Na Vianoce však myslite hlavne na svojich blízkych a užite si s nimi krásne sviatky, milí Blíženci!

Profimedia

Rak

Ak sa tešíte na pokojné adventné obdobie, budete si ho musieť sami zabezpečiť, milí Raci. V pracovnej sfére sa dostávate do šialeného kolotoča, kedy si neodpočiniete. Miesto pokoja pri vianočnom stromčeku ešte na poslednú chvíľu dobiehate resty, čo sa pochopiteľne nepáči partnerovi ani ostatným členom rodiny. Budete potrebovať veľa nadhľadu. Singles majú do 14. decembra možnosť nadviazať známosť s nesmelým človekom. Tak nech to vyjde a užijete si krásne vianočné sviatky!  

Lev

Nesmel by to byť december, aby si pre Levov nepripravil aspoň pár príjemných prekvapení v milostnom i pracovnom živote. Do polovice mesiaca vás síce ovplyvňuje Venušina negatívna kvadratúra, ale hneď potom sa to zlepší. Singles sa zaradujú zo spoločnosti človeka, ktorý berie všetko s humorom. Od 20. decembra zbierate v zamestnaní jednu pochvalu za druhou. Nadriadený konečne ocenia vaše kvality a vy z tejto situácie budete ťažiť dobrú náladu aj celé sviatky. Prajeme vám krásne Vianoce, milé Levy!

Profimedia

Panna

Prvé dve dekády pripomínajú, že nebudete mať toľko energie, koľko by ste si priali a potrebovali. Túžite po výdatnom spánku a mnohé inokedy pre vás úplne nutné a bežné aktivity sú nad vaše fyzické možnosti. V zamestnaní sa dostávate do sporu s nadriadeným a pri riešení problémov si často pripadáte ako v slepej uličke. Svoju húževnatosťou ale všetky resty doženiete! Od 14. sa situácia upokojí vďaka Venušinmu vplyvu. Jej láskavé lúče vám pomôžu zabudnúť na doterajšie problémy, vy sa konečne môžete uvoľniť a oddať sa všetkému krásnemu, čo príde. Želáme vám krásne sviatky plné lásky, milé Panny! 

Váhy

Hybnou silou nadchádzajúcich týždňov je láska. Dokonca aj nezadané Váhy majú dané chvíle milostného šťastie do vienka. Na pracovisku sa začiatkom mesiaca neobjavujú žiadne problémy, ale s pribúdajúcim dátumom sa situácia mení. Počítajte s náladovým nadriadeným, čo ide ruka v ruke s nárastom povinností dopadajúcich na vaše bedrá. Okolo 20. decembra sa nespoliehajte na pomoc kolegov, najskôr vás nechajú v štichu, pretože pred Vianocami má každý všetkého nad hlavu. Dopredu s tým počítajte a nákup darčekov nenechávajte na poslednú chvíľu. Prajeme vám krásne sviatky, milé Váhy!

Profimedia

Škorpión

Ešte než sa rok 2020 nachýli ku koncu, zrodenci Škorpióna zažijú veľkolepé chvíle v láske i kariére. Hviezdne konštalácie vytvárajú do 14. decembra ideálne podmienky pre romantické stretnutia, platonicky zamilovaní by v tejto dobe mali vyjsť z úkrytu. V zamestnaní váš ženie dopredu ohromná vnútorná motivácia. Ste vitálni a necúvnete pred žiadnou výzvou. Iba s peniazmi zaobchádzajte opatrne, okolo 17. 12. je rozpočet napätý. Tak neutraťte za darčeky aj posledné úspory a užite si krásne Vianoce, milí Škorpióni.  

Strelec

Energia Strelcov smeruje do milostného života. Najmä nezadaní prahnú po novej láske tak silno, že sú ochotní vyskúšať zatiaľ nepreskúmané spôsoby zoznámenia. Pozor na prílišnú dôverčivosť, aby ste sa v novom objave nespálili. V pracovnej sfére sa oplatí rovnaká dravosť. Verte svojej intuícii a nebojte sa bojovať za vlastný projekt napriek všetkým komplikáciám. Vďaka pomoci Merkúru nájdete správne riešenie a budete si môcť užiť krásne sviatky vianočné, venovať sa blízkym aj sebe. Krásne Vianoce, milí Strelci.

Profimedia

Kozorožec

December prebieha v ľahko sentimentálnom duchu, pretože pôvodné plány Kozorožcov sú narušené. Pomocnú ruku podáva Venuša, zasahujúca do medziľudských vzťahov. Vďaka nej sa uvoľníte a mnohé starosti jednoducho hodíte za hlavu. Ponúkajú sa tiež nové priateľstvá, ktoré vydržia mnoho rokov. V zamestnaní to bude o poznanie náročnejšie. Merkúr vám dodáva bojovné postavenie, avšak teraz je vhodný čas skôr pre mierové dohody. Budú predsa Vianoce, tak si ich užite v pokoji a mieri, milí Kozorožci!  

Vodnár

December je pre Vodnára obdobím získavania nových skúseností. V zamestnaní presadzujete svoje schopnosti, nezamestnaní objavia miesto, ktoré je pre nich ako stvorené. Vďaka nezabudnuteľnému postupu si vyslúžite pochvalu nadriadených a hlavne vám na účte pristanú peniaze navyše. Poobzerajte sa po možnostiach ďalšieho štúdia, ste hladní po informáciách a nových poznatkoch. Okolo 15. decembra sa vám otvárajú cesty k láske a vy sa máte naozaj na čo tešiť. Prajeme vám krásne Vianoce, milí Vodnári!  

Profimedia

Ryby

Decembrový program je plný otáznikov a neistôt. Na začiatku mesiaca sa nedokážete vyznať vo svojom vnútornom rozpoložení. Zdá sa, že prechovávate city k istému človeku, ale nechcete si to priznať. Zadané Ryby sa zase upínajú k osobe, ktorá ich vodí za nos. Venuša tomu všetkému bohužiaľ nahráva. V pracovnom živote bojujete s únavou a mnoho úloh je nad vaše sily. Okolo 21. decembra vám pribehne na pomoc Merkúr a vy sa tak konečne budete môcť oddať atmosfére krásnych vianočných sviatkov. Tak si ich užite, milé Ryby!

Súvisiace články

Najčítanejšie