Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Karina sa nafotila tesne po búračke a jej FOTO obletelo svet: Napadlo by vám to, čo jej?
Zdielať na

Karina sa nafotila tesne po búračke a jej FOTO obletelo svet: Napadlo by vám to, čo jej?

Zdroj: twitter/karinamontesx

Takú reklamu, akú spravila táto sexi blondína svojej kozmetičke, ste doteraz nevideli ani nepočuli. Je vôbec možné, aby toto niekomu napadlo?

Pred pár týždňami bola Karina účastníčkou hrozivej autonehody. Pri pohľade na jej zdemolované auto, môže hovoriť o šťastí, že je stále nažive... 

​Možno si poviete, že takýchto nehôd sa po celom svete deje každý deň veľa. Čím by práve táto mala byť výnimočná? Práve tým, čo sa stalo pár dní po zrážke. Keď sa Karina ako tak spamätala zo šoku a liečila si zranenia v nemocnici, napadlo jej, že o nešťastí dá vedieť aj žene, ktorá jej robí umelé mihalnice. Vybrala si naozaj neobyčajný spôsob!

​Poslala jej fotku priamo po nehode s originálnym textom: "Možno to bude znieť bláznivo, ale si najlepšia mihalničiarka na svete. Mala som vážnu nehodu, no moje riasy to vydržali," odkázala jej. Podnikavá žena to, samozrejme, okamžite využila a správu s fotkou zverejnila na sociálnych sieťach. Zrejme netušila, aký ošiaľ tým vyvolá! Na fotku totiž reagovali tisíce ľudí, ktorí sa zhodli v jednom: Originálnejšiu reklamu na niekoho prácu ešte nevideli. Čo si myslíte vy?

Súvisiace články

Najčítanejšie