Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Kedysi vážila 120 kilogramov, dnes je štíhla ako prútik: S Barborou pravidelne chudne aj Plačková
Zdielať na

Kedysi vážila 120 kilogramov, dnes je štíhla ako prútik: S Barborou pravidelne chudne aj Plačková

Zdroj: Instagram

Ak sa Zuzana Plačková potrebovala rýchlo zbaviť nadbytočných kíl, stavila práve na jej jedálniček! Vďaka Barbore sa už mnohým ženám podarilo zhodiť desiatky kíl.

Pri pohľade na jej vypracované telo by ste zrejme nikdy nepovedali, že aj atraktívna Barbora kedysi bojovala s nadbytočnými kilami. Vychytená výživová poradkyňa bez okolkov priznala, že pred rokmi vážila aj 120 kilogramov!

​"Na fotke vľavo som mala 120kg. V tom tele, ktorom tam sedím a stojím som sa naozaj necítila dobre. A to bol práve ten pocit, ktorý má dokopal robiť niečo so sebou. Chcela som sa cítiť lepšie, zdravšie a hlavne som sa chcela páčiť... Začiatky boli ťažké, skúšala som všelijaké rôzne diéty a doplnky, od spaľovačov po tabletky na chudnutie. Hladovky, šťavy, vlny a rôzne alternatívne druhý stravovania. Nakoniec sa mi aj tak osvedčila pestrá a vyvážená strava, ktorá môjmu telá doplní energiu a dá sa držať dlhodobo, inak povedané je to môj životný štýl - jesť všetko a nepribrať. A najdôležitejšie je, mať sa rád. Milovať svoje telo a robiť to pre seba..." priznala Barbora. 

Barbora na svojom webe priznala, že aj ona sa trápila rôznymi diétami, ktoré však nikdy u nej dlhodobo nefungovali. Aj preto sa na ne vykašľala a zostavila si vlastný jedálniček, s ktorým sa jej konečne podarilo chudnúť. K tomu časom pridala aj cvičenie a dnes sa pýši postavičkou, po akej túžia mnohé ženy. Jej jedálniček si zamilovala aj Zuzana Plačková, ktorej sa pomocou vyváženej stravy podarilo tiež schudnúť. A ako vyzerá Barborine menu, ktoré pripravuje pre svoje klientky? Aj takto!

Súvisiace články

Najčítanejšie