Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Prvorodená dcéra Karla Gotta je na mizine: Vážne takto teraz býva?
Zdielať na

Prvorodená dcéra Karla Gotta je na mizine: Vážne takto teraz býva?

Zdroj: Profimedia

Najstaršia dcéra maestra Gotta momentálne neprežíva najšťastnejšie obdobie. Chýbajú jej peniaze na poriadne bývanie, preto sa s manželom rozhodli skloniť hlavu práve tu!

​Kým vdova po veľkolepom spevákovi rozhodne netrie biedu, o nemanželskej dcére Dominike sa to povedať nedá  Podľa českého média Expres.cz známa blondína pred časom odletela za svojím stále manželom Timom do Fínska. 

​V Prahe, kde žila, totiž prišla pre koronavírus už o druhú prácu a čakalo ju aj sťahovanie z podnájmu. Gottová však nečakane odišla za Timom, kde sa asi snaží zachrániť ich dlhoročné turbulentné manželstvo. Myslela si totiž, že jej polovička im tu zariadila slušné bývanie a v novom začiatku im už nič nestojí v ceste. Omyl!

faceboo/DG

facebook/TT

​​​S Timom bývajú v lacnom hosteli, kde majú len jednu posteľ, skriňu a umývadlo. Sociálne zariadenie a sprchu majú spoločne s inými hosťami na chodbe. Dominika je údajne na mizine a lepšie na tom nie je ani jej polovička. Dvojica si podala žiadosť o sociálny byt, kam by sa mali presťahovať, samozrejme vtedy, ak im ho pridelia. Gottová podľa Expresu má už vo Fínsku dohodnutú aj prácu v pizzerii, kde v minulosti pracovala. Ako to nakoniec dopadne, zrejme nevie ani samotná Gottová...

Facebook

Súvisiace články

Najčítanejšie