Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Prachařova ex chcela byť sexi, fanúšikovia jej naložili: To je lacné, už ti chýba len tyč!
Zdielať na

Prachařova ex chcela byť sexi, fanúšikovia jej naložili: To je lacné, už ti chýba len tyč!

Zdroj: Instagram/Agata Hanychova

Chcela zaujať a provokovať, no u ľudí to vyvolalo úplne iný efekt, ako mala zjavne v pláne. Aj vám sa zdajú tie zábery nevkusné?

Modelka Agáta Prachařová (35) na najnovších zverejnených fotkách so synom nepriamo priznala, že jej nevyšiel ani posledný vzťah, no pár dní predtým zverejnila čudesné zábery s nadupaným dekoltom v korzete. Naozaj si myslela, že ju za toto niekto pochváli?

Agáta Prachařová sa po rozvode s Jakubom (37) upla na sociálne siete, ktoré doslova bombarduje všemožnými fotkami a informáciami zo svojho súkromia. Posledné fotky, na ktorých vyzerá ako „ľahké dievča pri ceste,“ veľký úspech u jej fanúšikov nemali, píše český denník Blesk.

"Niekomu rastie v Lockdowne pr ..., niekomu pr ..," okomentovala lascívne snímky Agáta. Po dlhej dobe z bielizníka vytiahla push-up podprsenku, ktorá jej vnady nielen zdvihla až skoro k brade, ale tiež ich poriadne prifúkla.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Outfit doplnila roztrhanou minisukňou, sieťovými silonkami a sýto ružovým kožuchom! "Trochu lacné, ale každého vec," napísal jeden z komentujúcich. "Agáta, to je veľmi lacné. Ešte chýba tyč!“ napísala ďalšia z komentujúcich.

Aby toho nebolo málo, Agáta opísala svoju skúsenosť so zoznamkou, ktorú ľudia považujú za miesto na hľadanie partnera len na sex. "Takže dievčatá, môj príbeh. Je tu Václav - úžasný, galantný, múdry, schopný chlapec, ktorý by bol na mňa určite dobrý, čo som spoznala hneď po prvej večeri, ale ja asi potrebujem zlý chlapcov. Takže s Vaškom sme kamošmi už rok (áno, to rande bolo pred rokom) a pomáha mi vždy na jar a na jeseň sa záhradou.“

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Súvisiace články

Najčítanejšie