Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Chcela ušetriť na plastike, takto TO dopadlo: Odborníci na nevydarené zákroky zostali v šoku
Zdielať na

Chcela ušetriť na plastike, takto TO dopadlo: Odborníci na nevydarené zákroky zostali v šoku

Zdroj: Profimedia

Toto je ďalší z dôkazov, že pri skrášľujúcich procedúrach a zákrokoch sa neoplatí riadiť iba cenou. Táto nešťastnica dnes vie, že urobila najväčšiu chybu vo svojom živote.

Jessice z Los Angeles sa podarilo úspešne schudnúť, no zostalo jej veľké množstvo ovisnutej a ochabnutej kože, ktorú si chcela nechať odstrániť a rovnako tiež túžila po nových a pevných prsiach. Ani vo sne jej nenapadlo, že by sa to mohlo skončiť takouto katastrofou.

;feature=emb_title

Šetrenie sa jej nevyplatilo

Jessica dala na radu kamarátky a za lacnejším chirurgickým zákrokom vycestovala až do Mexika. Bola rada, že ušetrí a ani ju nenapadlo, že by si mala dotyčného lekára nejako preveriť.

Táto žena si nechala odstrániť tuk z brucha a podstúpila aj zväčšenie prsníkov. Žiaľ, krátko po operácii nastali komplikácie, pretože pod náplasťami začala cítiť, ako ju pokožka páli a štípe, okolie mala veľmi začervenané a až neprirodzene opuchnuté. Hneď vedela, že niečo nie je v poriadku, no o čo ide zistila, až keď videla zdravotnú sestru, ako jej náplaste odstraňuje.

„Bolo to strašné, šialene to bolelo a sestra mi spolu s páskami doslova odtrhla aj kusy kože,“ opisuje katastrofálnu skúsenosť nešťastná žena.

Až vtedy zistila, že chirurg jej rany prelepil obyčajnou hrubou čiernou páskou, ktorú používajú ľudia bežne v domácnosti napríklad na zalepenie kobercov.

Profimedia

Aj špičkoví odborníci zostali v šoku

Po odstránení pásky zo všetkých rán, jej na týchto miestach zostali príšerné jazvy, akoby spadla celým telom na kopu skla. Žena sa nakoniec odvážila a vyhľadala odborníkov na nevydarené plastické operácie doktora Terryho Dubrowa a doktora Paula Nassifa, ktorí v relácii Botched pomáhajú presne takýmto ľuďom.

"Zostal som ako obarený. Keď som to videl, nemal som slov. Nedokázal som pochopiť, prečo lekár v prípade Jessicy takto postupoval. Výsledok operácie bol katastrofálny. Kedykoľvek sa dá takáto páska na ranu, vznikne na koži reakcia, ktorá je podobná silným popáleninám, " povedal Dubrow, ktorý videl už všetko možné, no toto ho totálne zaskočilo

Profimedia

Žene nakoniec pomohli, no bolo nutné, aby podstúpila postupne päť ďalších zákrokov, aby napáchané škody na jej tele čo najviac zmiernili. Jessica je dnes konečne šťastná a spokojná a verí, že sa iné ženy z jej obrovského omylu poučia a dobre si preveria, komu sa zveria do rúk.

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie