Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Skúsme hlavne používať zdravý rozum, radí Agáta: Súhlasíte s jej covidovými radami aj vy?
Zdielať na

Skúsme hlavne používať zdravý rozum, radí Agáta: Súhlasíte s jej covidovými radami aj vy?

Zdroj: Instagram/Agata Hanychova

Aktuálna epidemiologická situácia v susedných Čechách je naozaj vážna, a ak nechceme dopadnúť rovnako, nemali by sme koronavírus podceňovať. Agáta Hanychová to vidí takto!

Agáta Hanychová (35) na svojom Instagrame apeluje nielen na svojich fanúšikov, aby situáciu so šírením ochorenia Covid-19 nepodceňovali a aby dodržiavali všetky nové opatrenia. Mnoho ľudí jej dalo za pravdu a majú rovnaký názor. Súhlasíte s jej slovami aj vy?

​Zdravý rozum je základ!

"Tak asi sme to tak nejako všetci tušili, že to nastane. Áno, je to strašné, ale je to potrebné. A dodržujme to, prosím. Nie je potrebné si robiť zásoby či chodiť pre jeden rožok. Skúsme začať používať zdravý rozum a čím skôr, tým to snáď všetko skoro skončí,“ začala svoj status Agáta.

Modelka si rýpla aj do celebritných mamičiek, ktoré by si podľa nej mali viac vážiť svoje zdravie a zdravie svojej rodiny. „Zrútenie sa niektorých VIP matiek tu na Instagrame, že nemôžu ísť na riasy, Bože! Tých, ktorých to ešte nepostihlo, môžu byť šťastní, že budú doma, v pokoji a všetci spolu,“ dodala.

"Tým, ktorí to akurát prekonávajú, nech je čo najskôr lepšie. A všetkým, ktorí robia 12-hodinové služby, ďakujem! Noste rúško, keď musíte niekam ísť, ale snažme sa byť hlavne doma. Je to ťažké, ale aspoň máme čas sa zamyslieť. A to nie je nikdy zlé," dodala na záver Agáta a mnohí ľudia sa s jej slovami úplne stotožnili. Vidíte to podobne ako Agáta aj vy?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova),

„Agáta, presne tak. Tiež nechápem matky, ktoré riešia kaderníka a rôzne blbosti, ktoré nie sú teraz vôbec dôležité. Ale mali by sa naozaj snažiť byť ohľaduplní a nosiť rúška, veď je to to najmenej, čo môžu pre seba a ostatných okolo seba urobiť. Prajem vám všetkým nech ste zdraví, musíme to vydržať!“ dala jej za pravdu jedna z mnohých.

Súvisiace články

Najčítanejšie