Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Nora Mojsejová o celoplošnom testovaní na koronavírus: S jej slovami súhlasia stovky Slovákov!
Zdielať na

Nora Mojsejová o celoplošnom testovaní na koronavírus: S jej slovami súhlasia stovky Slovákov!

Zdroj: Instagram @nora_kabrhelova

Už o pár dní čaká Slovensko celoplošné testovanie na koronavírus a mnohí stále váhajú, či sa ísť dať otestovať alebo zostať doma. Niekdajšia hviezda televíznych šou Nora Mojsejová nie je výnimka.

Budeme prví na svete, ktorí sa na takýto jedinečný experiment, akým je celoplošné testovanie obyvateľov na koronavírus, podujali. Hoci práve tieto testy by mali pomôcť odvrátiť hrozivý scenár, akým sa pandémia u nás vyvíja, mnohí stále váhajú, či sa ísť dať otestovať. Dôvod?

​Jeden z tých logickejších argumentov vyjadrila na sociálnej sieti aj stále populárna hviezda Nora Mojsejová. "Pôjdete sa dať otestovať? Ja by som aj išla, len sa bojím, aby som sa nenakazila práve tam...tak neviem..." priznala verejne 62-ročná tmavovláska, ktorá si na margo testovania nakoniec aj zavtipkovala: "Na 99% pôjdem. Mňa by boli schopní aj zavrieť, keby som nešla."

​Na jej otázku okamžite reagovalo množstvo ľudí. Mnohí to cítia rovnako ako Nora, no napriek obavám sa drvivá väčšina jej fanúšikov pôjde dať otestovať! Dokonca sa našiel muž, ktorý otvorene priznal, prečo by sa mali ísť dať všetci otestovať, keď je to zadarmo. "Tento príspevok píšem, ako dvakrát nakazený človek touto chorobou. Ak máte možnosť ísť na test, prosím, choďte. Nakaziť sa môžete kdekoľvek. MHD, obchod, len tak vonku pri styku s niekým iným. Prvý priebeh som mal v pohode. Druhý bol horší s tým, že sa zadýchavam. Prevencia je na mieste. Rúška a hygiena!!! Ide len o dve sekundy na odbere. Nič viac, nič menej..." Aký je váš názor?

Súvisiace články

Najčítanejšie