Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Slávna speváčka sa vykašlala na diéty: Nie som dokonalá, takto naozaj vyzerám!
Zdielať na

Slávna speváčka sa vykašlala na diéty: Nie som dokonalá, takto naozaj vyzerám!

Zdroj: Profimedia

V posledných rokoch bola kvôli kilám navyše neustále kritizovaná a priznala, že ju to trápilo. Tesne pred štyridsiatkou úplne zmenila svoj postoj k životu aj k sebe a tvrdí, že je konečne šťastná.

Pred pár rokmi patrila Christina Aguilera (39) medzi najúspešnejšie speváčky, ktorým v hitparádach patrili popredné priečky. Jej výnimočný hlas a sexi imidž milovali ľudia z celého sveta. Aguilera stále tvorí a spieva, no je tiež dvojnásobnou mamou a vyzerá už trochu inak, ako za mladších čias.

Ak sa vám nepáčim, nepozerajte sa!

„V minulosti som bola k sebe prehnane kritická a trpela som úzkosťami kvôli svojmu vzhľadu,“ priznáva speváčka, ktorú ničila práve neustála kritika fanúšikov a médii kvôli kilogramom navyše.

Aguilera oslávi koncom roka okrúhlu štyridsiatku a tvrdí, že až teraz si konečne uvedomila, v čom spočíva skutočná ženská krása. Oznámila, že nadobro končí s diétami a tiež s prehnanou úpravou fotografií na sociálnych sieťach.

“Každý z nás je iný, no akonáhle vybočujete z rady, ľudia majú tendenciu vás kritizovať a súdiť. Musíte sa naučiť prijať vlastnú krásu a komu sa to nepáči, nech si trhne nohou,” cituje Daily Mail speváčku, ktorá dodáva, že krása určite nie je o dokonalosti, ale skôr o prirodzenosti a úprimnosti.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Christina Aguilera (@xtina),

Christina Aguilera vyzvala všetky ženy, aby si vážili samé seba a aby sa prestali neustále porovnávať s ostatnými. Nechala sa dokonca nafotiť v sexi outfitoch bez skrývania obliniek, aby túto myšlienku podporila.

My jej dávame palec hore! Radšej byť veselá a šťastná aj s pár kilami navyše, ako mať depresie z neustáleho chudnutia a porovnávania sa s modelkami, čo poviete?

christina aguilera pribrala

Profimedia.sk

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Christina Aguilera (@xtina),

Súvisiace články

Najčítanejšie