Polojasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Pochválil sa jedlom, ktoré pripravil, smeje sa mu celý internet: Aj deti by to zvládli lepšie!
Zdielať na

Pochválil sa jedlom, ktoré pripravil, smeje sa mu celý internet: Aj deti by to zvládli lepšie!

Zdroj: Profimedia

Mnoho ľudí sa príležitostne pochváli svojim kulinárskym výtvorom na sociálnej sieti, no tento muž to radšej robiť nemal. Keď uvidíte jeho "dielo," pochopíte, prečo!

Obmedzenie chodu reštaurácii kvôli šíreniu koronavírusu donútilo začať variť aj tých, čo to nikdy nerobili. Tento chlapík sa pustil do varenia s nadšením a dokonca svoj prvý výtvor hneď zverejnil na sociálnej sieti bez toho, že by fotku, aj jedlo samotné najskôr skontroloval. Nuž a toto je výsledok!

​Gianmarco Soresi podľa všetkého tiež patril ku skupine ľudí, ktorá pravidelne využívala gastro služby. Teraz si však povedal, že je ten najlepší čas, aby sa aj sám pustil do prípravy jedál. Varenie ho chytilo natoľko, že sám seba pochválil a nezabudol svoje “vydarené” kulinárske dielo aj zverejniť.

“Učím sa variť a ide mi to super,” napísal k fotografii jedla, pri ktorej mnohým ľuďom zabehlo.

https://twitter.com/GianmarcoSoresi/status/1315033687050932227?s=20

Fotka jedla sa stala okamžite virálna a ľudia sa zabávali na tom, že chlapík nechal na paprike použitej v jedle dokonca samolepku. Rovnako sa pobavili aj na spôsobe, akým zeleninu nakrájal. “To si natrhal holými rukami?” opýtal sa jeden a ďalší vtipne dodal, že asi použil namiesto noža svoje zuby.

Pri fotke tohto jedla sa vám asi slinky zbiehať nebudú, ale snáď ste sa aspoň dobre pobavili!

Twitter/Gianmarco Soresi

Súvisiace články

Najčítanejšie