Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Pomohla LIZZO vegánska strava? Takto vyzerá jej telo po šiestich mesiacoch
Zdielať na

Pomohla LIZZO vegánska strava? Takto vyzerá jej telo po šiestich mesiacoch

Zdroj: Profimedia

Talentovaná objemná speváčka sa na sociálnej sieti pochválila, že práve oslavuje pol roka, odkedy dodržiava vegánsky jedálniček. Čo myslíte, pomohlo jej to schudnúť?

LIZZO prekvapila svojich fanúšikov, keď sa na sociálnej sieti pochválila, že je už šesť mesiacov vegánkou. Hoci je so zmenami na svojej postave spokojná, zdôraznila, že bola rovnako šťastná aj predtým.

Svojská speváčka Lizzo, ktorá sa nebojí sama seba nazvať tučnou, mnohých prekvapila tým, že je momentálne vegánkou. V minulosti vraj bola vegetariánkou, a to až sedem rokov. Porušila to až nedávno počas karantény.

„Dôležité je, aby ste sa milovali vo všetkých životných fázach, také, aké práve ste,“ zdôraznila Lizzo, ktorá je známa zástankyňa hnutia „body positivity.”

„Toto som ja na začiatku karantény, šťastná, milujúca sa, tancujúca,“ napísala k jednému videu a dodala, že rovnako tak sa cíti aj teraz, keď je vegánkou.

32-ročná speváčka priebežne zdieľala rôzne vegánske jedlá, ktoré si pripravuje a tiež predviedla, ako pravidelne cvičí a tancuje. Mnohí fanúšikovia ju obdivujú a fandia jej, ale väčšina ľudí je poriadne prekvapená, že napriek zdravej strave a pravidelnému pohybu sa jej postava takmer vôbec nezmenila...

@lizzo

?Happy 6 months Vegan to meee??‍?

♬ Lux Aurumque - Eric Whitacre - Brahe Djäknar & Florakören
@lizzo

?ROLL??? A ??‍♀️LIZZO?? ITS✔️ ABOUT⏰2️⃣ GET??SPIRITUAL????

♬ original sound - lizzo

Súvisiace články

Najčítanejšie