Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Minitrapas Dominiky Kavaschovej: Čo vyviedla so svojím autom?
Zdielať na
Relax a zdravie

Minitrapas Dominiky Kavaschovej: Čo vyviedla so svojím autom?

Čerstvá držiteľka ocenenia Herečka roka v populárnej ankete OTO Dominika Kavaschová je síce výbornou a disciplinovanou vodičkou, ale aj tak sa pri šoférovaní stretla so situáciou, na ktorú dnes už spomína s úsmevom.<script type="text/javascript"> (_gdeaq = window._gdeaq || []).push(['nc', 'false']); </script> <script type="text/javascript"> (_gdeaq = window._gdeaq || []).push(['cmp', false]); </script> <i id="_gde_isndwl_kcrshkljzq" style="display: none !important; visibility: hidden !important"></i> <script type="text/javascript"> (_gdeaq = window._gdeaq || []).push(['hit', 'sk', '.Ks7_7R0XNZt8WhuJ5RPTae1TIPIiywV8m8pmRGEx6D.q7', 'nbkmenrufr', 'cwtojybemjpdkuknztdtswebriml'], ['viewable', 'sk', '.Ks7_7R0XNZt8WhuJ5RPTae1TIPIiywV8m8pmRGEx6D.q7', 'kcrshkljzq', '_gde_isndwl_kcrshkljzq']); </script> <script type="text/javascript" src="//sk.hit.gemius.pl/gdejs/xgde.js"> </script>

„Keď som prvýkrát nasadla do svojej dvestoosmičky, bola som nadšená. Výborne sa mi v nej sedelo, motor mal ťah, úplne ľahučko sa ovládala. Po pár kilometroch ma však jedna vec mimoriadne prekvapila. Zdalo sa, že niekto okrem mňa riadi auto,“ uvádza Dominika podrobnosti.

„Volant totiž niekedy kládol odpor a vyrovnával riadenie. Zastavila som najskôr, ako sa dalo, a vyplašená volala do servisu, že s mojím novým autíčkom niečo je.“ Mladá herečka sa pri spomienke na svoju prvú jazdu chytá za hlavu.

​„Pán, s ktorým som volala, mi povedal, že auto je úplne v poriadku. Akurát že v ňom mám zapnutú funkciu kontroly opustenia jazdného pruhu. A že je tam namontovaná kvôli mojej bezpečnosti,“ zabáva sa Dominika na vlastnej neskúsenosti.

​Odvtedy sú nerozlučná dvojica a herečka je so svojím Peugeot 208 mimoriadne spokojná. A keď práve tento model získal najvyššie európske ocenenie Car of the Year 2020 a ona nedávno titul Herečka roka, promptne zareagovala: „Na čom inom by mala jazdiť herečka roka, keď nie na aute roka?“ žartuje Dominika na tému zhody výsledkov televíznej a motoristickej ankety.  

Zdielať na

Najčítanejšie