Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Fanúšikovia ju na týchto záberoch nespoznali: Kelly schudla takmer 40 kíl a vyzerá fantasticky
Zdielať na

Fanúšikovia ju na týchto záberoch nespoznali: Kelly schudla takmer 40 kíl a vyzerá fantasticky

Zdroj: Profimedia

Roky bojovala s rôznymi závislosťami a tiež kilami navyše, ktoré sa jej nedarilo zhodiť. Dnes je z nej absolútne iná žena, čo dokazujú aj tieto zábery.

Kelly Osbourne (35) využila obdobie strávené v karanténe na vylepšenie svojej postavy, o čo sa snaží už dlhšie. Nadbytočné kilá sú fuč a z niekdajšej bacuľky je dnes sexi kočka s postavičkou ako lusk!

Dcéra známeho známeho rockera Ozzyho Osbournea (71) vždy patrila k bacuľkám a hoci sa veľakrát snažila schudnúť, jojo efekt vždy zvíťazil. Z Kelly, ktorá bola v minulosti závislá na alkohole, drogách či liekoch, je dnes absolútne iná žena, ktorá sa spolieha na zdravý životný štýl.

Takto vyzerala v minulosti...

Kelly Osbourne

Profimedia

Ako sa jej nakoniec podarilo zhodiť takmer 40 kíl bez jojo efektu? “Jednoducho som sa naučila ako správne cvičiť a správne sa stravovať,” prezradila stručne v jednom z rozhovorov a dodala, že zo začiatku jej pomohol hlavne prísny vegánsky jedálniček.

Premena Kelly Osbourne je taká výrazná, že ju fanúšikovia na sociálnych sieťach obviňujú z prehnaných úprav fotiek. Nuž, tieto paparazzi fotky dokazujú, že vyzerá senzačne aj mimo Instagramu!

Čo poviete na tú premenu? Spoznali by ste ju?

Kelly Osbourne

Profimedia

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kelly Osbourne (@kellyosbourne),

Súvisiace články

Najčítanejšie