Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Strach zo zubára ju prinútil urobiť šialenú vec: Zničené zuby si doma lepila sekundovým lepidlom
Zdielať na

Strach zo zubára ju prinútil urobiť šialenú vec: Zničené zuby si doma lepila sekundovým lepidlom

Zdroj: youtube.com/onlyhuman

Ak chcete mať krásny a zdravý chrup, musíte sa oň aj príkladne starať. Čo však, ak máte panický strach zo zubára?

Angela je sympatická Britka, ktorá patrí k tým ľuďom, ktorí obetujú aj zdravie svojich zubov, len aby nemuseli ísť k zubárovi. Toho nenavštívila už viac ako desať rokov!

​Dospela však do bodu, kedy svoj strach musela prekonať. Urobila tak v britskej relácii Only Human, kde tvorcovia ukazujú ľudí s rôznymi fóbiami, závislosťami a zvláštnymi diagnózami. Po viac ako desiatich rokoch práve v spomínanej šou dovolila zubárke, aby sa jej pozrela na chrup. A výsledok? Ten bol alarmujúci - ​všetky vrchné zuby musia ísť von!

youtube.com/onlyhuman

Navyše sa tu Angela priznala so svojím tajomstvom, ktoré roky skrývala. "Predné zuby mi vypadli a nechcela som tam mať dieru, tak som ich prilepila sekundovým lepidlom," povedala smutne a ukázala, ako zlepené zuby vyzerajú.

Päťdesiatročná žena sa nakoniec rozhodla, že všetky svoje životné úspory minie na zubné implantáty a dopraje si dokonalý vrchný rad zubov. Po operácii bola pár týždňov opuchnutá, no keď opuch ustúpil, pochválila sa s novým chrupom. Dnes je z nej veselá a sebavedomá žena, ktorá sa opäť teší zo života!

youtube.com/onlyhuman

Súvisiace články

Najčítanejšie