Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
FOTO matky pred pandémiou a po nej vyvolala ošiaľ: Wau, to je ale rozdiel!
Zdielať na

FOTO matky pred pandémiou a po nej vyvolala ošiaľ: Wau, to je ale rozdiel!

Zdroj: LinkedIn/LaurenGriffits

Rozmýšľate občas nad tým, ako sa váš život zmenil, odkedy sa svetom začal šíriť koronavírus? Pre matku troch detí zásadne!

Lauren je úspešná žena, ktorá pracuje ako personalistka v nadnárodnej spoločnosti v Amerike. Má tri deti a jej život sa ešte donedávna neodlišoval o života mnohých iných matiek. 

​Každé ráno vstávala, vychystala deti do školy a išla do práce. Potom však svet ochromil koronavírus a jej život sa od základov zmenil. Prinútil ju pracovať z domu, učiť deti, kým boli doma a manažovať chod celej domácnosti po novom. "Pozrela som sa na svoju dokonalú biznis fotku na profile s novým účesom, primeraným úsmevom a v kostýme. Spomínam si, že mi manžel urobil asi 80 fotiek, kým sme vybrali tú správnu. Dnes mám však od tejto ženy veľmi ďaleko. Súčasná situácia úplne zmazala hranice medzi profesijným a súkromným životom a chcem, aby to vyjadrovala aj moja fotka. Vlasy mám nezafarbené, na sebe pulóver a roztrhané rifle. Práve som svoje tri deti vychystala do školy, usmievam sa a som pripravená pracovať," priznala na svojom profile na LinkedIn. 

V jej úprimných slovách sa našlo mnoho pracujúcich žien po celom svete. Fotka Lauren sa medzičasom stala virálna a to nie je všetko! Stovky žien ju napodobnili a so svojimi profilovými fotkami na LinkedIn urobili to isté. 

Súvisiace články

Najčítanejšie