Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Skrachovalo jej manželstvo, podstúpila radikálnu premenu: Jej ex by ju dnes nespoznal!
Zdielať na

Skrachovalo jej manželstvo, podstúpila radikálnu premenu: Jej ex by ju dnes nespoznal!

Zdroj: Profimedia

Vydávala sa veľmi mladá a možno aj to bol jeden z dôvodov, prečo s manželom vydržali spolu iba tri roky. Po rozvode sa rozhodla zmeniť svoj vzhľad aj život od základov!

Amanda Martin z Las Vegas (26) sa vydávala ako dvadsaťročná a o tri roky už bola rozvedená. Nenápadné bacuľaté dievča sa práve z tohto dôvodu rozhodlo pre najväčšiu premenu vo svojom živote. Pozrite sa, ako to dopadlo!

Prekvapilo vás, kto sa skrýval pod maskou jednorožca v Zlatej maske?

​Je z nej úplne iná žena

Amanda sa najskôr zamerala na chudnutie a vypracovanie postavy. S pomocou trénera sa jej z 84 kíl podarilo dostať na 52, to jej však nestačilo. Do ďalších úprav svojho tela pomocou plastických operácií a rôznych zákrokov investovala viac ako 23-tisíc libier.

Mladá žena si nechala zväčšiť poprsie, upraviť si nechala aj svoje pozadie a desiatkami zákrokov si upravila tvár, tak, že sa dnes na seba už vôbec nepodobá.

Takto vyzerala pred premenou...

Amanda Martin

Profimedia

Sexi fotky jej vynášajú tisíce

Amanda si svoje nové ja užíva do sýtosti a nielen to. Neprehliadnuteľný vzhľad a sexi fotografie jej vďaka zverejňovaniu na sociálnych sieťach dokážu zarobiť až  2-milióny dolárov za rok. Hoci má obrovské množstvo fanúšikov, priznáva, že muži si od nej držia väčšinou odstup. Dôvod je asi úplne jasný…

Amanda Martin

Profimedia

Amanda Martin

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie