Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Turisti v Grécku zažili poriadny šok: Hollywoodsky sexsymbol po plastikách vôbec nespoznali!
Zdielať na

Turisti v Grécku zažili poriadny šok: Hollywoodsky sexsymbol po plastikách vôbec nespoznali!

Zdroj: Profimedia.sk

Pred mnohými rokmi patril medzi najobsadzovanejšie filmové hviezdy Hollywoodu a ženy mu ležali pri nohách. Tieto časy sú dávno preč a Mickey Rourke sa dnes už na seba vôbec nepodobá!

Najväčšiu slávu zažil v 80. rokoch, kedy ho filmy ako 9 1/2 týždňa, Dravé ryby a Bistro vystrelili medzi najväčšie hviezdy svojej doby. Ani on však nezvládol rýchlu slávu...

Jeho život sa zmenil na jednu veľkú párty plnú drog, alkoholu a žien. Po niekoľkých neúspešných filmoch, herectvo zavesil na klinec a stal sa boxerom. Ani v tomto športe však nijako nezabodoval... Prišiel o zuby, častokrát mal rozbitú tvár a pod zničený výraz sa podpísali aj jeho závislosti. 

Profimedia

​Rourke sa nakoniec rozhodol vrátiť sa k filmu a zahral si v niekoľkých kultových snímkach. Aktuálne nakrúca v Grécku, kde ho mali možnosť vidieť nielen miestni, ale aj turisti. Niekdajší sexsymbol by ste v ňom však márne hľadali. Mickeyho tvár sa po početných plastikách zmenila a už sa na seba vôbec nepodobá. Aktuálne je na neho naozaj smutný pohľad a to čerstvo oslávil 68. narodeniny. 

Profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie