Skoro jasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dobre si všimnite, ako vyzerá váš malíček: Jeho dĺžka o vás prezradí zaujímavé veci
Zdielať na

Dobre si všimnite, ako vyzerá váš malíček: Jeho dĺžka o vás prezradí zaujímavé veci

Zdroj: pinterest.com

Vedeli ste o tom, že osobnosť človeka môžete jednoducho odhadnúť aj podľa jeho prstov, konkrétne podľa malíčka? Zistite, či to sedí aj na vás!

Odborníci po výsledkoch z rôznych štúdii prišli k zaujímavým záverom. Zistili, že na základe dĺžky malíčka na našich rukách, môžeme zistiť o našej osobnosti naozaj zaujímavé veci.

Michal Hudák je u divákov stále populárnejší!

Veľkosť malíčka v porovnaní s veľkosťou prstenníka môžeme rozdeliť na tri typy. Dobre sa pozrite, aký dlhý máte malíček vy a či tento popis na vás sedí.  

Malíček je na úrovni línie prvého článku prstenníka

Ste radi sami sebou a zároveň vám neprekáža ani byť sám. Nie ste veľmi komunikatívny typ a skôr, než sa s niekým spriatelíte a začnete sa mu zdôverovať, musíte daného človeka dobre spoznať. Keď už sa ale rozhodnete s niekým tráviť čas, chcete ho využiť čo najlepšie. Pod prehnane ochrannou maskou na povrchu, je milujúca, príjemná a veľmi emotívna osoba s veľkým srdcom.

pinterest.com

Malíček presahuje počiatok prvého článku prstenníka

Ste citlivá duša a nemáte problém prejavovať svoje emócie, niekedy sa cítite zraniteľne. Ste pokojný a trochu rezervovaný typ. Vo vzťahu má váš partner vašu plnú pozornosť. Niekedy viete byť aj poriadne tvrdohlavý a za každú cestu idete za svojimi cieľmi a nikým sa nenecháte presvedčiť, že by ste robili niečo nesprávne.

pinterest.com

Malíček je pod úrovňou začiatku prvého článku prstenníka 

Vyhovuje vám istota a vyšľapané chodníčky, v opačnom prípade vás to dokáže úplne vyviesť z miery. Ste veľmi milý a dokážete odpúšťať, avšak niekedy máte problém vyjadriť svoje názory či pocity pred ostatnými. Svojich blízkych rešpektujete a považujú vás za prívetivých a vždy ochotných pomôcť. Aj keď sa občas pohádate a nahneváte, väčšinou ste to vy, kto spor urovná, odpustí a ospravedlní sa.

pinterest.com

Súvisiace články

Najčítanejšie