Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Horoskop na september: Kto zažije mesiac plný zvratov a na koho čaká milostné dobrodružstvo?
Zdielať na

Horoskop na september: Kto zažije mesiac plný zvratov a na koho čaká milostné dobrodružstvo?

Zdroj: Profimedia

Pre ktoré znamenie bude deviaty mesiac tohto roku úspešný na poli lásky? Niektorí si budú musieť dávať pozor na úrazy, iní na hnuteľné straty, čo čaká vás?

Na čo sa môžete tešiť, a čoho sa naopak vyvarovať, to si prečítajte vo vašom horoskope na mesiac september!

Baran

Po letných radovánkach je na čase vrátiť sa späť do pracovného režimu. Zrodenci Barana na seba kladú veľmi vysoké nároky. Od 6. septembra sa ľady prelomia a ucítite priaznivý vietor v milostných záležitostiach. Singles stretnú optimisticky zmýšľajúcu osobu, ktorej v žilách koluje vášnivá krv! Na pracovisku oproti tomu počítajte sa skôr s nepriateľskou klímou. Valí sa na vás priehrštie úloh, ale panikáriť by ste nemali, pretože nie je dôvod, aby ste to nezvládli.

Býk

Septembrový vývoj je pre zrodencov v znamení Býka plný zvratov a prekážok. Hviezdy vám pripravujú jednu skúšku za druhou, ale vedzte, že je to preto, že z nich máte vzísť silnejší a odhodlanejší dosiahnuť svoje ciele! Letné romániky vezmú rýchlo za svoje, tiež pracovné záležitosti hlásia niekoľko čiernych bodiek. Po prázdninovom programe sa do potrebného tempa dostávate horko ťažko. Prokrastinácia však neujde nadriadeným. To sa hlavne v prvej polovici mesiaca nevypláca, tak si na to dajte pozor.

Blíženci

Hviezdy budú čarovať vo váš prospech na poli lásky, takže sa od 9. 9. sa máte proste na čo tešiť. Nezadaní k sebe priťahujú človeka, sa ktorým majú veľa spoločného. Už nezáväzná konverzácia plynie v príjemnom duchu a napovedá pekné zajtrajšky. Žiariť budete aj v profesijných záležitostiach. Vo hviezdach sa zrkadlí dôležitá pracovná schôdzka, na ktorej to rozbalíte vo veľkom štýle. Nezdar je slovo, ktoré tento mesiac nepoznáte. Užite si to!

Profimedia

Rak

Záležitosť, ktorá vás v deviatom mesiaci roka zaujíma najviac, je láska. Milostné väzby sú kvôli kvadratúre Marsu napäté ako struna. Nedokážete pochopiť partnerove pohnútky, chcete všetko teraz hneď a podľa svojho. Kým neovládnete rozhárané emócie, obrat k lepšiemu sa nedostaví. Hviezdy vám tiež trochu uberajú na kreativite, čo sa odráža na finančnom zabezpečení. Je čas zastaviť sa a hľadať nový smer.

Lev

Hneď 6. septembra sa kormidla chopí láska, aby vás vyviezla na plavbu plnú telesných i duševných radovánok. Sex-appeal z vás robí neodolateľný úlovok, čo je dobrá správa predovšetkým pre nezadaných Levov. Tým ide hlavne o nezáväzné pobavenie a pred vážnymi vzťahmi kľučkujú. Okolo 18. septembra sa tešte na lukratívnu pracovnú príležitosť. Zato s financiami to je v tomto čase trochu náročnejšie. Príliš míňate, preto dobre zvážte, čo si kupujete, a väčšie investície radšej odložte na neskôr.

Profimedia

Panna

Zrodenci Panny môžu čakať pohodový mesiac bez väčších výkyvov a nepríjemných noviniek. Budete mať dostatok priestoru pre rozvíjanie svojich koníčkov aj ďalšie vzdelávanie. Zapracujte hlavne na svojej sebadôvere. Tým si otvoríte cestu k lepšej budúcnosti na pracovnej aj milostnej pôde. Okolo 25. septembra sa zvyšuje šanca na zoznámenie s inšpiratívnym človiečikom. Nepôjde o lásku na prvý pohľad, ale o hlboké priateľstvo.

Váhy

Ak ste dlhší čas nezadaní, september vám prinesie príjemné poslanie, a to vrelý záujem sympatického človeka. Horšia situácia nastáva v pracovnej oblasti, v ktorej sa pravdepodobne nevyhnete zásadnej zmene. Najskôr ju neuvítate s otvorenou náručou, ale okolo 14. septembra dokážete uvidieť aj možné pozitívne prínosy. Nepodliehajte splínu, ale bojujte za svoje miesto na slnku. Po celý mesiac viac odpočívajte. Vaše telo nie je stroj.

Profimedia

Škorpión

Milí Škorpióni, v septembri si viac uvedomujete svoju cenu. To má kľúčový vplyv na situáciu na pracovisku, ale zasiahne to aj milostný život. Singles by veľmi radi spoznali ideálnu spoločnosť pre život, ale výber je nevyhovujúci. Radšej teda počkajte na lepší úlovok. V zamestnaní sa dostanete do sporu kvôli neadekvátnej odmene. Budete sa biť za financie, ktoré vám právom patria. V polovici mesiaca pozor na zbytočné útraty.

Strelec

Prvé septembrové dni môžu ešte drhnúť z pohľadu pracovnej klímy, ale od 5. 9. sa situácia obracia vo váš prospech. Bleskové uvažovanie a originálne nápady sú vstupenkou do nového projektu. Vedenie dáva najavo, že vám dôveruje! Idete na plný plyn, ale do 21. 9. by ste mali svoje sily strážiť a dbať na výdatný odpočinok. Potom sa rezervoár vašej energie stabilizuje. Ani s láskou to nevyzerá vôbec zle!

Profimedia

Kozorožec

Vstupujete do náročného obdobia, kedy vám môžu niektoré veci prerásť cez hlavu. V láske sa strážte v romániku s človekom, ktorý sa k vám od prvej chvíle nehodí. Na zoznamovanie nie je skraja mesiaca správna doba. Komplikácie žiaľ hrozia aj na pracovnej pôde, zle sa sústredíte a strácate svoju sebadôveru. Veľakrát nemáte ďaleko k syndrómu vyhorenia. Posledná septembrová dekáda však konečne prinesie o poznanie viac energie, preto vydržte!

Vodnár

Hviezdy sa postarajú o to, aby ste do septembrového štartu mali toľko elánu, koľko dokážete pobrať. Veselá, bezprostredná nátura vám okolo 4. septembra otvára cestu k srdcu atraktívneho partnera. Vzájomné sympatie nemožno prehliadnuť! Na pracovisku prekypujete aktivitou, originálnym riešením prekvapíte nadriadeného aj náročného klienta. Zlíznutie smotany a úspech vás neminie. Len s peniazmi zaobchádzajte opatrne.

Profimedia

Ryby

Ryby by v 9. mesiaci roka mali stáť nohami na zemi, aj keď práve toto pre nich nie je jednoduché. Vo vzťahu sa kvôli tomu dostávate do sporu, pretože nestačí len stavať vzdušné zámky. Partner vás obviňuje z naivity. Nebezpečné to je hlavne v súvislosti s peniazmi, kedy môžete naletieť lákavým sľubom. Na novú lásku to v septembrových dňoch nevyzerá, zato šanca na skvelé priateľstvo je veľmi vysoká. V závere mesiaca sa venujte kreatívnym činnostiam, tie vás budú tešiť a motivovať.

Súvisiace články

Najčítanejšie