Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Veľký horoskop na august: Kto stretne osudovú lásku a koho ocení šéf?
Zdielať na

Veľký horoskop na august: Kto stretne osudovú lásku a koho ocení šéf?

Zdroj: Profimedia

Prehupli sme sa do druhej polovice prázdnin, no mnohých ešte len čaká letná dovolenka a určite sa máme na čo tešiť. Čo všetko si pre nás pripravili hviezdy?

Čo čaká v auguste jednotlivé znamenia? Väčšine bude priať pohodu v medziľudských vzťahoch, u niekoho to bude v práci trochu škrípať, tak si radšej vezmite dovolenku.

Baran

Druhá polovica prázdnin sľubuje Baranom rastúci záujem opačného pohlavia. Flirtovanie vás nesmierne baví a vďaka postaveniu hviezd ste v ňom úplné jednotky. Pri hľadaní potenciálneho partnera dôverujte, ale preverujte. Niekto vás môže očariť ľúbivým pozlátkom, pod ktorého povrchom nenájdete nič dobré. Od 5. do 19. augusta nastáva skvelá doba pre rozjazd kariéry. Potom vám šéf zase šliapne na päty.

Býk

Pýtate sa, aký program nachystalo hviezdne plénum pre vás, milí Býci? Magický sextil s Uránom garantuje nezabudnuteľné okamihy v láske. Ak ste bez partnera, tešte sa na lásku na prvý pohľad. Má to jeden háčik - je nutné opustiť zabehnuté vzorce a vydať sa novou cestou. Možno svojho pána božského alebo slečnu dokonalú stretnete na dovolenke. V zamestnaní vám do poslednej dekády nič neutečie.

Blíženci

Medziľudské vzťahy sú v začiatku mesiaca premenlivé. Blíženci sa môžu do niekoho zahľadieť, ale idol im zmizne zo života rovnako rýchlo, ako sa v ňom objavil. Nemusíte smútiť dlho, pretože prvotný neúspech vystrieda omnoho šťastnejší výber. Na pracovisku to nevyzerá dovolenkovo. Naopak sa chopíte dôležitej úlohy a snažíte sai vypracovať si lepšie meno. Peniažky sa k vám budú kotúľať okolo 10. augusta.

Profimedia

Rak

Augustová klíma je ideálna na rodinnú dovolenku alebo pár dní s kamarátmi niekde mimo mesta. V zamestnaní sa síce snažíte, ale niekedy to môže byť na škodu. Hrozí, že si to u nadriadeného niečím pokazíte. Posledná dekáda vám vráti stratený elán, vďaka ktorému všeličo napravíte a začnete pracovať na sto percent. V tejto dobe sa vám výborne darí aj v študijných aktivitách. S láskou to bude o poznanie náročnejšie.

Lev

Do vienka vám bola daná charizma, ktorej nie je ľahké odolať. Keď sa k tomu v auguste pridá pozitívny vplyv hviezd, máte pred sebou pomerne žiarivé chvíle plné milostného úspechu. Ste centrom pozornosti opačného pohlavia široko ďaleko. Bezchybné vyhliadky sa ukazujú aj na pracovnom poli. Nadriadený ocení každý inovatívny nápad, s ktorým prídete. Len pozor, aby vás neposunuli niekam, kde to pre vás nebude pohodlné.

Profimedia

Panna

Na začiatku augusta nevidíte svoju situáciu ružovo. Akoby ste zanevreli na prázdninovú klímu a rozhodli sa, že všetko bude rovnako zlé ako doteraz. Od 7. augusta vás hviezdy presvedčia o opaku. Pannám dolejú sebaistotu, čo pomáha kariérnemu rastu aj doteraz chabému milostnému životu. Singles môžu urobiť dojem na človeka, po ktorom tajne pokukujú. Ani oblasť financií nezostane bez zmeny.

Váhy

Váhy na začiatku augusta všetko okolo seba uvidia čierno. Bude vám chýbať potrebná energia a nedá sa hovoriť o pozitívnom myslení. Ani čerstvé známosti sa nevyvíjajú úplne podľa predstáv a pracovná klíma zaváňa stresom. Hviezdy vám však za týchto pár ťažkých dní nachystajú odmenu, a už po 4. auguste sa bude blýskať na ďaleko lepšie časy! Až do 19. môžete napraviť mnohé prešľapy, nakloniť k sebe rozhádaných kolegov, alebo si dokonca získať dôveru vedenia, čo rozhodne nie je na zahodenie!

Profimedia

Škorpión

Stojaté vody milostného života sa dajú do pohybu. Nebudete to však vy, kto loví, a ocitnete sa v nezvyčajnej úlohe koristi! Je to príjemná zmena a svojmu obdivovateľovi dáte najavo, že sa nebudete brániť prípadnej schôdzke. Počas nej zistíte, že toho máte veľa spoločného. V zamestnaní bojujete s prokrastináciou. Úlohy sa vám až do 20. augusta kopia na stole. Vtedy vám pomôže pozorný kolega aj vlastné uvedomenie.

Strelec

Pozitívny vplyv hviezd sa zvlášť okolo 9. augusta u Strelcov odráža v medziľudských vzťahoch, vďaka ktorým budú prežívať nezabudnuteľné chvíle. Singles môžu spojiť svoju životnú dráhu so sympatickým človekom. Nepôjde o chvíľkové očarenie, ale perspektívny vzťah! Ani pracovná sféra nehlási žiadne komplikácie. Poradíte si s každou úlohou a nadriadený vás nezaskočí žiadnou požiadavkou.

​Kozorožec

Neužívate si zrovna pohodové obdobie a august je pre vás celkom záťažový. Okolo desiateho vrcholí napätie v rodine, takže môže dochádzať k nepríjemným výmenám názorov. Nedokážete prejsť mlčaním kritické slová svojich blízkych a strácate vnútorný pokoj. V zamestnaní počítajte so skúškami nachystanými priamo od nadriadených. Hrozia nečakané kontroly alebo projekty, ktoré vás majú len tak otestovať.

Vodnár

Do života Vodnárov sa v druhej polovici prázdnin vracia stratený drive. Hviezdy sa postarajú o to, aby ste na tohtoročný august mali príjemné spomienky. Sľubuje stretnutie s očarujúcou osobou, na ktorú nebudete vedieť prestať myslieť. Na pracovisku bude treba ísť na to od lesa. Existujúca pracovná taktika totiž neprináša očakávané výsledky. Je dosť možné, že budete musieť za neprítomných kolegov zvládnuť povinnosti navyše.

Profimedia

Ryby

Skraja mesiaca vidíte svoju situáciu zbytočne čierno. Atmosféra v láske nie je síce na jedničku, ale to neznamená, že sa v priebehu augusta nezmení. Od 7. je s vami Venuša,  planéta lásky  a situácia sa u zadaných aj slobodných Rýb vylepšuje. Pracovné záležitosti vyzerajú veľmi sľubne, žiadne komplikácie vo vzduchu nevisia. Od 20. sa ale prestávate sústreďovať a zleniviete. Ideálna doba na letnú dovolenku!

Súvisiace články

Najčítanejšie