Oblačno
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Urobte si rýchly test: Spôsob, akým zatínate päsť, odhalí vašu osobnosť aj vzťah k láske!
Zdielať na

Urobte si rýchly test: Spôsob, akým zatínate päsť, odhalí vašu osobnosť aj vzťah k láske!

Zdroj: pinterest.com

Vedeli ste, že podľa toho, ako zatnete ruku v päsť, môžete odhaliť veľa o vašej vnútornej aj vonkajšej osobnosti? Prekvapí vás, čo o sebe zistíte!

Často si všímame veci, ktoré ľudia okolo nás robia, ale málokedy sa venujeme tomu, ako sa správame my a ako pôsobíme na ostatných. Naučiť sa hodnotiť svoje vlastné pohyby a zvyky nám pomôže, aby sme hlbšie pochopili sami seba. Reč tela je neuveriteľná, presvedčí vás o tom aj tento test! Ako zatínate ruky v päsť vy?

Ak sa chystáte dovolenkovať v Chorvátsku, buďte opatrní!

Päsť A

pinterest.com

Ako pôsobíte navonok:

Ste citliví, máte silnú predstavivosť, skvelú intuíciu. Radi pomáhate ľuďom, ste ale tiež neistí a súcitní. Ste nadšení zo všetkého a maličkosti neriešite, niekedy bývate trochu netrpezliví, pretože ste veľmi energickí. Ste aj zvedaví, dobrodružní, zábavní a sebavedomí ľudia.

Akí ste vnútri:

Túžite byť chránení a prajete si, aby s vami ostatní zaobchádzali úprimne a aby vám prejavovali uznanie. Nechcete, aby vás druhí využívali pre to, čo dokážete, ale aby vás mali radi pre to, akí ste. Máte skvelú intuíciu.

Akí ste v láske:

Neviete sa príliš dobre vyjadrovať, pokiaľ ide o láskyplné prejavy, takže váš partner si môže myslieť, že ste vo vzťahu zainteresovaní len 30 percentami, ale v skutočnosti vy sami dobre viete, že je potrebné 50 percent alebo viac. Nie ste vo vzťahu veľmi úprimní a svoje pocity a emócie potláčate. Zlú náladu radšej potlačíte, než by ste niečo riešili. Ste extrémne slušný a nesebecký typ človeka.

Päsť B

pinterest.com

Ako pôsobíte navonok:

Ste talentovaní, kreatívni, otvorení a veľmi priateľskí ľudia. Tak pôsobíte na ostatných. Považujú vás za veľkorysú a inteligentnú osobu so sebavedomím a silnou sebaúctou. Vidia vo vás vodcu, tvrdého pracanta a idealistu, ktorý je flexibilný a ostražitý.

Akí ste vnútri:

Máte krehké srdce, zraniteľné, s množstvom očakávaní.

Akí ste v láske:

Vždy o všetkom veľa premýšľate a často uviaznete v depresívnych spomienkach. Dlho hľadáte cestu k odpusteniu. Vždy váhate, ak si niekoho pustíte k telu, ste ale dychtiví s niekým byť. Keď milujete, správate sa trošku laxne, ako by vám to bolo jedno, pretože nechcete, aby ste pôsobili ako slabosi.

Päsť C

pinterest.com

Ako pôsobíte navonok:

Ostatní vo vás vidia kreatívnych a veľmi vtipných ľudí, ste emotívni a rýchlo reagujete na okolnosti. Ste praktickí, túžite po kráse a umení, ste ohľaduplní a citliví. Ste veľmi chytrí, máte dobrý vkus a máte radi harmóniu.

Akí ste vnútri:

Väčšinu času radšej mlčíte, pretože ste mierni a radšej by ste sa obetovali, než by ste niekomu ublížili. Nie je ťažké vám porozumieť, všetko, čo chcete, sú vaše sny a ľudia, ktorí vám a vašim snom rozumejú. To vám ku šťastiu stačí.

Akí ste v láske:

Nemáte radi konflikty a hádky, preferujete príjemné a pokojné spolužitie. Záleží vám tiež na tom, kde žijete so svojím partnerom. Vašou najväčšou slabosťou je mäkké srdce. Keď utrpíte veľké zranenie alebo šok, ak sa vám ten druhý úprimne ospravedlní, odpustíte a idete ďalej.

Ak sa chystáte dovolenkovať na Slovensku, máme pre vás super tip!

Súvisiace články

Najčítanejšie