Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Takto dnes vyzerá niekdajší idol žien Venca z komédie Slnko, seno a pár faciek: Spoznali by ste ho?
Zdielať na

Takto dnes vyzerá niekdajší idol žien Venca z komédie Slnko, seno a pár faciek: Spoznali by ste ho?

Zdroj: Filmové studio Barrandov

Hoci od premiéry dnes už kultovej snímky režiséra Zdeňka Trošku uplynulo viac ako 30 rokov, Slovákov stále dokáže zabaviť. Pozrite sa, ako dnes niektorí z hercov vyzerajú!

Možno aj vy patríte medzi fanúšikov Troškových komédií a hoci ste ich už niekoľkokrát videli, každý rok si ich opäť pozriete. 

Spomínate si na tieto vtipné scény z komédie?

Trilógia Slnko, seno... patrí dodnes medzi najpopulárnejšie nielen v susednom Česku, ale aj na Slovensku. Pamätné sú niektoré scény, najmä tá fackovacia, ktorá sa nakrúcala hneď niekoľko dní. Dokonca sa povráva, že silná facka, ktorú Helena Růžičková strelila svojej filmovej dcére Blažene, bola ozajstná. Helena vraj nemal v láske štíhle ženy... Film bol obrovským hitom a je ním aj dodnes.

youtube.com/Filmove studio Barrandov

Z Vencu je kamionista

Filmový Venca, v realite Broněk Černý, sa objavil vo všetkých troch častiach a hoci zvažoval, že sa dá na herectvo, nakoniec si to rozmyslel. Dnes sa živí ako vodič kamiónov. 

Profimedia.sk

​Blažena žije v ústraní

Veronika Kánská chcela byť od detstva herečkou a chodila na rôzne konkurzy. Nakoniec ju Troška obsadil do role Blaženy, ktorá je aj jej kultovou. Ako herečka sa nepresadila a žije pokojný život na dedine. 

Profimedia.sk

Stále sa venuje herectvu

Filmová "Evíku" alebo Jaroslava Kretschmerová je aj po šesťdesiatke charizmatická dáma. Na konte má množstvo filmov aj divadelných úloh. 

youtube.com/Filmove studio Barrandov

Profimedia.sk

​Venovala sa politike

Príchod Gábiny spôsobilo v Hošticiach poriadny škandál. Zahrala si ju Kateřina Lojdová, ktorá herectvo vymenila za politiku a pár rokov pôsobila aj ako poslankyňa. Dnes žije život v ústraní. 

youtube.com/Filmove studio Barrandov

Profimedia.sk

​Nezbedník Jirka

Filmový Jirka, ktorého si zahral Martin Šolota, bol vyhľadávanou detskou hviezdou. Kariéru po 15 rokoch filmovania ukončil. Pôsobil v hudobnej skupine a pracovala aj ako barman...

Súvisiace články

Najčítanejšie