Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
FOTO Rolins ťažšej o 20 kíl: Takto Dara motivuje Cibulkovú, aby sa pre tehotenské kilá netrápila
Zdielať na

FOTO Rolins ťažšej o 20 kíl: Takto Dara motivuje Cibulkovú, aby sa pre tehotenské kilá netrápila

Zdroj: Instagram/DR

Dominika Cibulková sa už viac ako týždeň teší zo svojho prvého bábätka. Tenistka sa už spamätala z pôrodu a teraz sa bude chcieť čím skôr dostať do formy.

Dara a Dominika sú dobré priateľky a jedna druhú podporujú v tom, čo robia. Rolins sa nedávno svoju kamarátku snažila povzbudiť, aby zbytočne neriešila kilá, ktoré sa na tenistku v tehotenstve nabalili. Poňala to naozaj originálne!

Čo o svojej rodine prezradil raper Separ? 

​Dominika v polovici júna priviedla na svet svojho synčeka Jakubka, ktorý jej aj manželovi robí obrovskú radosť. Známa tenistka sa po náročnom pôrode pomaličky spamätala a teraz sa bude čo najskôr snažiť zbaviť tehotenských kíl, z ktorých ani jedna čerstvá mamička nie je nadšená. "Ty si pekne užívaj zaslúženú nadváhu, ja som s Lolou pribrala cez 20 kíl a pozri, všetko je zase na porádku," odkázala jej Rolins.

Faktom je, že Dara vyzerá bombasticky a môže sa pýšiť ukážkovou postavičkou. Spomínate si ešte, ako vyzerala pár dní pred pôrodom svojej jedinej dcérky Loly? Podľa nás úplne perfektne!

Takto vyzerala Rolins pred pôrodom

Profimedia.sk

​S chudnutím nebude mať problém ani Dominika. Ako bývalá športovkyňa, ktorá je zvyknutá na tréningy a vyváženú stravu, sa ich raz-dva zbaví. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Šport24.sk (@sport24sk),

Súvisiace články

Najčítanejšie