Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Schudla, zbavila sa nafukovania aj zápchy: Vyskúšajte jedálniček Zuzanity
Zdielať na

Schudla, zbavila sa nafukovania aj zápchy: Vyskúšajte jedálniček Zuzanity

Zdroj: instagram/z.u.z.a.n.i.t.a

Chceli by ste schudnúť a zbaviť sa rôznych zažívacích ťažkostí? Sexi Zuzanite, známej z rôznych televíznych šou, sa to podarilo za pár týždňov! Kráska nám prezradila, čo jej pomohlo.

Zuzanitu s podrezaným jazykom mnohí spoznali aj vďaka šou Take Me Out,kde svojím imidžom dráždila nejedno mužské oko. To ste ju nevideli dnes! Kráska je v top forme...

Zabavte svoje deti úplne novým muzikálom Haničky a Murka s názvom Kúzelný kvet, ktorý bude online už 15.6. na joj.sk

​Všetko to začala ešte v decembri, kedy si počas vianočných sviatkov dopriala viac ako obyčajne. "Počas sviatkov som to preháňala s jedením, prestala som kontrolovať kalórie a najmä som mala nočné nálety na vyprážané rezne či zemiakový šalát... Stravu som si vždy snažila strážiť, ale počas sviatkov som si povedala, že žijem len raz a občasné tučné jedlo mi neuškodí. Ale s takýmto jedlom som sa stravovala aj v januári a pocítila som to nielen na váhe, ale hlavne na nálade. Cítila som sa unavená a žalúdok mi prestal správne fungovať...nepravidelná stolica, zápchy, preháňanie a plynatosť... Tak som si povedala dosť!" priznala Zuzana, ktorá sa začala ohľadne správnej životosprávy vzdelávať a navštevovať rôzne kurzy a semináre. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa zuzana zilincikova ?? (@z.u.z.a.n.i.t.a),

Zmena životosprávy je na je aj poriadne vidieť! Okrem faktu, že schudla, podarilo sa jej zbaviť rôznych žalúdočných problémov a má aj celkovo oveľa lepšiu náladu. "Nehovorím, že som teraz v najlepšej forme, ale už sa k prejedaniu nikdy nechcem vrátiť, lebo to negatívne ovplyvňuje vašu váhu a najmä zdravotný stav a energiu. Cítim sa lepšie a určite v tom budem pokračovať! Na zdravú a pravidelnú stravu som nahovorila aj moju rodinu. Ja som od decembra schudla 6 kg a moja mamina už 9 kilogramov," hovorí kráska, ktorá aj pravidelne športuje.
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa zuzana zilincikova ?? (@z.u.z.a.n.i.t.a),


Ako vyzerá jej jedálniček, ktorý by mohol zafungovať ja u vás? Napríklad, Zuzana vymenila klasické raňajky za nízkokalorický shake s vitamínmi, bielkovinami a vlákninou. Jej obedný tanier sa skladá z
 3/4 zeleniny s grilovaným kuraťom (obmena za kura môže byť ryba, tofu, hovädzie mäso, no nikdy nič vyprážané). Zelenina buď čerstvá, grilovaná alebo varená na pare. "Zálievky na šalát si robím sama - vždy kvalitný olivový olej s horčicou a citrónom alebo zálievka na hlávkový šalát s bielym gréckym jogurtom a tzatziki korením," dodala na záver. 
 
Týmto pravidlom sa pri jedle riadi

archív Z.Ž.




Súvisiace články

Najčítanejšie